Dabīgi veidi, kā atbrīvoties no pinnēm mājas apstākļos – ērti un vienkārši!

An adolescent boy pointing at a pimple on his chin and grimacing

Līdzeklis pret pinnēm #1

Uztaisi mazu masku ar ūdeni – pievieno tam lavandu vai tējas koka eļļu. Atstāj uz pinnēm šo maisījumu uz nakti – no rīta noskalo nost. Ja pinne nepazudīs nakts laikā, tā pazudīs 2 vai 3 dienu laikā.

Līdzeklis pret pinnēm #2

Samitrini vates kociņu ar ābolu sidra etiķi un uzklāj to uz pinnēm – nemazgā nost un atkārto procedūru katru dienu. Šo nevajag atkārtot nepārtraukti – pietiks ar vienu reizi dienā (un nekādā gadījumā nemēģini ar ābolu etiķi nosmērēt visu seju!).

Līdzeklis pret pinnēm #3

Uz inficētās vietas uzpilini mazliet citronu sulas – atstāj to uz nakti, no rīta noskalo. P.s. Ar citrusaugļu sulu uz ādas no mājas saulē nedrīkst iziet, vari iegūt apdegumus!

Līdzeklis pret pinnēm #4

Sajauc kopā sinepes vai sinepju pulveri ar medu. Uzklāj uz pinnēm, atstāj ievilkties uz 15 minūtēm un noskalo nost. Sinepes satur silicilskābi, kā arī tajās ir daudz C vitamīna, Omega-3, cinks – un tas viss ir lielisks tavai ādai.

Lasi vēl: Tas, kurā vietā tev ir uzmetusies pinne, liecina par to, kādas ir Vese***as problēmas!

Līdzeklis pret pinnēm #5

Uztaisi stipru zaļo tēju un sasaldē to ledus kubiciņos. Paberzē vietas, kur ir pinnes dažas minūtes. Šī darbība ārstēs iekaisumu un iedarbosies pret mikrobiem.

Līdzeklis pret pinnēm #6

Inficēto vietu divreiz dienā paberzē ar svaigu tomātu sulu.

Ieteicams ir izvēlēties vienu no šiem padomiem, nevis jaukt visus kopā, un vēlreiz atgādinām neaizrauties ar šīm skaistuma procedūrām!

Avots: crunchybetty.com

Leave a Comment