Dažādas leģendas un mīti par mūsdienu seksu

1. Mīts – seksam ir jābeidzas ar orgasmu

Mūsdienās lielākā daļa sieviešu un vīriešu sākuši imitēt orgasmu, tāpēc mūsdienās nevar teikt, ka sekss beidzas ar orgasmu.

2. Mīts – cilvēki, kam ir izveidojušās attiecības, pārstāj masturbēt

Tā nav, pat cilvēki atrodoties attiecībās ar tādām lietām nodarbojas, tādā veidā cilvēks vairāk sevi iepazīst. Piemēram, ja tu pati nezini kas tev sagādā baudu, kā tavs puisis to var zināt.

3. Mīts – vīrieši visu laiku grib seksu

Viņi tikai domā par to, kā ievilkt kādu gultā. Patiesībā tā nav, simpātijas uzplūdums ir atkarīgs no fiziskās formas un emocionālā stāvokļa, daudzi vīrieši skatoties uz šo mītu sāk justies kā zaudētāji.

4. Mīts – ja sieviete visu laiku izklaidējas ar vibratoru, tad partneris vairs viņu nespēj apmierināt

Vibrators neatšķiras ne ar ko no citas seksa rotaļlietas. Ja sieviete visu mūžu ir guvusi orgasmu tikai no sava puiša, tad vibrators būs atklājums un spēsi iegūt jaunas sajūtas. 

5. Mīts – ar gadiem cilvēki sāk nodarboties ar seksu mazāk

Pieņemts, ka seksuālās tuvības plaukums atrodams tikai jaunībā, bet tā nav. Ar gadiem cilvēki vairs nav atkarīgi no citu viedokļa sekss pāriet citā līmenī, kvalitātei tiek dota priekšroka. Ar gadiem cilvēkiem ir tik liela pieredze, ka vienkārši savu seksuālo dzīvi vairs neapspriež un nejauta nevienam vairs pēc padoma, tāpēc ar gadiem viss notiek daudz klusāk nekā jaunībā.

6. Mīts – seksa atkarība – tā ir tikai seksuāla rakstura problēma

Ka likums seksa atkarība ir saistīta ne tikai ar vēlmi iegūt baudu no otra partnera, bet arī ar kaut kādu psiholoģisku problēmu. Un ja cilvēks nespēs atrast risinājumu tam visam, tad vēlme kļūs vēl lielāka.

7. Mīts – vīrieši un sievietes savu maksimum seksa laikā sasniedz  dažādos vecumos

Vīriešiem galvenais hormonu testosterona līmenis sasniedz maksimumu no 18 – 20 gadiem, bet sievietēm estrogēns sasniedz savu maksimālo līmeni no 28-30 gadiem.

 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment