Desmit garšīgi un veselīgi produkti organisma attīrīšanai

Mandeles

Mandeles ir rieksti ar augstu šķiedrvielu, kalcija, olbaltumvielu, magnija un monopiesātināto taukskābju saturu. Tās palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs, izvadīt holesterīnu, kā arī efektīvi attīra zarnu traktu.

Avokado

Pazemina holesterīna līmeni, paplašina As**svadus un bloķē kancerogēnās vielas, pateicoties tā sastāvā esošajam glutationam. Palīdz aknām atbrīvoties no kaitīgām vielām un toksīniem.

Bietes

Dārzenis, kas satur unikālu minerālvielu kompleksu, kas veicina organisma izturību pret dažādām infekcijām, kā arī attīra aknas un As**is. Vēl viena lieliska biešu īpašība – tās normalizē skābju un sārmu līdzsvaru asinīs.

Zilenes

Šīs ogas satur dabīgo aspirīnu – ne tikai remdē sāpes, bet novērš pat hroniskus iekaisumus. Zilenes arī darbojas kā dabīga antibiotika, kas novērš saslimšanu ar infekcijas slimībām.

Lasi vēl: 7 vērtīgākās kāpostu īpašības, par kurām Tu līdz šim neko nenojauti! īpaši #4!

Kāposti

Šis vienkāršais dārzenis lieliski attīra aknas, gremošanas traktu un uzlabo zarnu peristaltiku.

Dzērvenes

Dabīga antibiotika un pretvīrusu līdzeklis, kas lieliski palīdz urīnpūšļa un urīnceļu infekcijas gadījumos. Turklāt dzērvenes ir arī brīnišķīgs antioksidants, kas aizsargā šūnas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes.

Ķiploki

Ķiploki ir daudzu kaitīgo baktēriju, vīrusu un zarnu parazītu ienaidnieks. Tie arī palīdz pazemināt arteriālo spiedienu un samazina trombu veidošanās risku. Ķiplokā esošie antioksidanti attīra organismu no kaitīgām vielām.

Visu veidu pupas

Pupas samazina holesterīna līmeni un normalizē cukura līmeni asinīs. Tai pašā laikā pupas satur vielas, kas veido dabīgu organisma aizsardzību pret onkoloģiskām saslimšanām.

Citrons

Citronus slavējam augstā C vitamīna satura dēļ, bet tie arī labvēlīgi ietekmē aknas un darbojas kā antioksidants.

Jūraszāles

Necilā izskata produkts ir lielisks mikroelementu un minerālvielu avots, kas arī atbrīvo organismu no smagajiem metāliem un pat radioaktīviem atkritumiem.

Leave a Comment