Dienas prognoze 18.martam: pieņemiet lēmumus uzmanīgi!

Lauva

Darba nedēļas sākumā Lauvam nāksies krietni papūlēties – radīsies daudz neatliekamu lietu. Turklāt jūsu uzmanību pastāvīgi novērsīs jautājumi un lūgumi, un nebūs iespējams atteikties. Pēcpusdienā spriedze nedaudz mazināsies, un liktenis jūs atalgos ar patīkamu pārsteigumu. Daudz nepatikšanas un uzdevumu. Kādam ir nepieciešama tava palīdzība. Gaidi pārsteigumu.

Jaunava

Jaunavai šodien ir iespēja atrisināt daudzas problēmas un tikt galā ar pat vissarežģītākajiem jautājumiem – neviena nianse nepaliks garām jūsu uzmanībai. Bet tas ir iespējams tikai tad, ja pilnībā koncentrējies uz savu biznesu, atliekot saraksti sociālajos tīklos un tērzējot pa telefonu vismaz līdz vakaram. Paaugstināta koncentrēšanās spēja. Spēka un radošās enerģijas pieplūdums.

Svari

Pirmdien Svari ir neparasti aktīvi un spējīgi strādāt auglīgi, galvenais neapstāties un nenovirzīt uzmanību no niekiem. Šajā dienā jūsu smadzenes spēj “ģenerēt” izcilas idejas, un jums ir iespēja sasniegt vēlamo ātrāk nekā plānots. Nepalaidiet garām šo iespēju! Veiksmīga diena. Neapstājies ceļā uz savu mērķi. Padomā, kā ietaupīt laiku un pēc iespējas ātrāk sasniegt savu mērķi.

Skorpions

Skorpiona dvēsele un domas joprojām ir nedēļas nogalē, un viņam nav viegli noskaņoties aktīvai darbībai. Bet neko nevar darīt, jāķeras pie lietas! Pieejiet problēmu risināšanai nopietni – plānojiet savu rīcību un sāciet ar vissarežģītākajiem jautājumiem. Nedēļas nogale ir beigusies, koncentrējies uz biznesu. Sastādi plānu turpmākajām dienām. Sāciet ar vissarežģītākajiem uzdevumiem.

Strēlnieks

Pirmdien Strēlnieks var tikai sapņot par mieru. Diena iesāksies ar pārsteigumiem – izrādās, ka šodien jāizdara daudz vairāk, nekā gaidīji. Lai visu paspētu un nepārgurtu, nosaki darbību secību un veic uzdevumus sev noteiktajā kārtībā, to nekādā veidā nepārkāpjot. Negaidīti šķēršļi un daudz uzdevumu. Vispirms – plānošana. Seko izstrādātajam plānam.

Mežāzis

Šodien Mežāzis sagaida provokācija – viņi centīsies tevi aizvainot un nokaitināt, lai nostādītu tevi visnelabvēlīgākajā gaismā. Nepadodies un centies izvairīties no “akūtām” situācijām, neesi pārāk atklāts pret citiem. Iespējams, kāds vēlas uzzināt informāciju, lai to izmantotu pret jums. Pret jums tiek austas intrigas. Bēgt no konfliktiem un tenkām. Nesaki pārāk daudz.

Ūdensvīrs

Šodien ir grūta diena: pienāks nepatīkamas ziņas, un kāds gribēs notikušajā vainot Ūdensvīru. Jums nevajadzētu lēnprātīgi paciest netaisnību, ja nevēlaties kļūt par “grēkāzi”. Novietojiet savus apsūdzētājus viņu vietā un demonstrējiet pārliecību un stingrību. Nepatīkamas ziņas. Iespējami citu cilvēku uzbrukumi. Esi skarbs.

Zivis

Lietu un pienākumu cikls Zivīs griezīs jau no paša rīta, “šūpošanai” laika neatliks vispār. Negaidiet, ka izvairīsieties no dažu uzdevumu risināšanas, nekas nesanāks, jums būs jādara viss. Saglabājiet uzmanību un sāciet darbu bez kavēšanās! Grūta diena. Būs daudz ko darīt. Esi izlēmīgs un aktīvs.

Leave a Comment