Dienas prognoze 21.martam: ne katras labvēlis jums vēlēs labu, esiet uzmanīgi!

Lauva

Lai arī kāds laiks ārā nebūtu, ceturtdien Lauvai uzspīdēs saule. Priecīgs un viegls noskaņojums kļūs vēl skaistāks, jo šodien saņemsi labas ziņas. Diena piemērota arī tam, lai pieliktu punktu ieilgušam strīdam ar sev mīļu cilvēku – uzņemies iniciatīvu, un viss izdosies.

Jaunava

Šodien Jaunavu gaida daudzi pārsteigumi – saņemtās ziņas tevi pārsteigs, savukārt pēcpusdienā satiksi kādu cilvēku, kurš kādreiz bija tev tuvs. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem, pēdējo gadu laikā daudz kas ir mainījies, un mēģinājums atgriezt pagātnes attiecības beigsies ar neveiksmi un bažām.

Svari

Šodien zvaigznes iesaka Svariem vairāk būt sabiedrībā un aktīvi komunicēt. Varēsi uzzināt ko ļoti noderīgu un iegūt vērtīgu informāciju. Tāpat nav izslēgts, ka satiksi cilvēku, kuram lemts ieņemt nozīmīgu lomu tavā turpmākajā liktenī.

Skorpions

Skorpioni planē mākoņos un ļaujas sapņiem, taču neaizmirstiet par aktuālām lietām. Esiet uzmanīgi un klausieties, ko viņi jums saka – nejauši sarunu biedrs var izpaust jums ļoti svarīgu informāciju. Bet pirms informācijas izmantošanas pārbaudiet, cik tā ir uzticama.

Strēlnieks

Pēdējā laikā Strēlnieks ir pārāk aizrāvies ar personiskajām lietām un rūpēm, un tērē tām daudz laika un enerģijas. Tikmēr darbs negaida, jums jābūt proaktīvam! Turklāt jādomā par tālākiem attīstības ceļiem un jāpieņem izsvērts, pārdomāts lēmums.

Lasi arī: Ko zvaigžņu zīmju pārstāvjiem nesīs Mēness aptumsums 2024. gada 25. martā un kā pareizi pavadīt šo dienu

Mežāzis

Šodien Mežāzim grūta diena. Kāds ir ļoti greizsirdīgs par jūsu panākumiem un ir nolēmis rīkoties – vēlme darīt jums sliktas lietas tagad šim cilvēkam ir pāri visam. Ja jūtat, ka viņi jūs provocē, vēlas jūs maldināt, ieraut piedzīvojumā vai vienkārši pateikt kaut ko nejauku, nekavējoties pārtrauciet sazināties.

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīri īpaši skaidri sajutīs, ka laiks burtiski paslīd caur pirkstiem, un darāmo lietu kaudze neliecina, ka samazināsies. Ir nereāli visu izdarīt vienā dienā, tāpēc uzņemies tikai svarīgākos jautājumus. Atlieciet nebūtiskos vēlākam laikam, vienkārši izveidojiet skaidru grafiku, kad un kas jums jāpabeidz.

Zivis

Ceturtdiena Zivīm iezīmēsies ar slinkumu un nevēlēšanos kaut ko darīt. Nav nepieciešams sevi pārmest vai piespiest, jūs patiešām esat noguris. Mēģiniet nolikt visu malā un pasargāt sevi no komunikācijas – jums ir nepieciešams pārtraukums.

Leave a Comment