Ko zvaigžņu zīmju pārstāvjiem nesīs Mēness aptumsums 2024. gada 25. martā un kā pareizi pavadīt šo dienu

Foto – ekrānuzņēmums

Andžela Pērla cieši uzrauga debesu kartes, lai savlaicīgi sniegtu mums svarīgas ziņas. 25. martā notiks kas interesants: Mēness aptumsums Svaru zīmē! Neļaujiet šai parādībai jūs nobiedēt. Tas notiks labos aspektos un atspoguļosies labās iespējās vai ilgtermiņa lietu pabeigšanā. Beidzot tiks atraisīti vecie mezgli, un tu jutīsies atbrīvots. Tālāk atrodiet prognozi savai zīmei.

Auns

Aptumsums izspēlēsies attiecību un darījumu namā. Uzmanības centrā ir jūsu apkārtne: sieva, dzīvesbiedrs, bērni, draugi vai biznesa partneri. Zvaigznes dod mājienu par jaunas mīlestības satikšanos brīvajiem Auniem un pāreju uz jaunu līmeni cilvēkiem pārī. Saderināšanās, laulība vai radikāla šķiršanās. Pilnmēness stiprinās stipros un izgaismos novecojušo.

Ja jums ir uzsākta tiesas prāva, tuvojas tās noslēgums. Visticamāk jūsu labā. Visam, kas ilgi vilkies, pienāks gals. Klausieties draugus: viņi var sniegt vērtīgu padomu vai palīdzēt problēmas risināšanā.

Vērsis

Aptumsums ienāks darba un ikdienas rutīnas mājā. Darba projekts beigsies vai arī pāriesiet uz tādu pašu amatu citā uzņēmumā. Iespējama arī vadības maiņa. Varēsi rast risinājumu ieilgušajiem strīdiem.

Pārvērtības ietekmēs organismu: iespējama ātra dzīšana, ārsta vai medikamentu maiņa. Šajā periodā jūsu mājdzīvniekiem būs nepieciešama īpaša uzmanība. Tāpat ir jāmaina palīgi biznesā vai ikdienas lietās – asistenti, auklītes, konsultanti. Saistībās būs izmaiņas. Iespējams, ka pēc grūtniecības un dzemdību atvaļinājuma atgriezīsities darbā vai parūpēsities par savas mātes ārstēšanu.

Lasi arī: Ekspertes Anuradhas Vermas jaunā prognoze 2024. gadam: drebiet, mierīgi

Dvīņi

Aptumsuma gaisīgā enerģija dos impulsu mīlestības namam. Iepazīšanās, jaunu cilvēku iepazīšanās, ieņemšana vai bērnu radīšana! Varat arī saņemt labas ziņas par savu bērnu.

Bez bailēm virziet savu enerģiju radošumā vai biznesā. Rotaļīgajiem un azartiskajiem Dvīņiem aptumsums nozīmē biroja romānu ar augstāka statusa kolēģi. Kopumā jūsu sabiedriskā dzīve kļūs gaišāka un bagātāka. Piekrītiet ceļošanai, droši apmeklējiet jaunus seminārus un konferences. Parādi savus talantus un mīli sevi!

Vēzis

Izmaiņas skars jūsu māju, īpašumu vai vecākus. Kaut kas var būt saistīts ar īpašuma pārvietošanu, pirkšanu, pārdošanu, atjaunošanu vai īrēšanu. Varbūt jūs varat palīdzēt savam bērnam vai mātei mājokļa jautājumā. Galīgais risinājums prasīs naudu, bet tā nāks.

Jūsu uzmanības lokā nonāks dzimtas koks. Jūs varat atrast vecas ģimenes fotogrāfijas un uzzināt kaut ko jaunu par saviem senčiem. Daži no Vēžiem atgriezīs savu pirmslaulības uzvārdu vai uzņems radinieku, lai paliktu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment