Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 18. februārim

Auns

Sestdiena tev atnesīs visai negaidītu dilemmu. Izvēles priekšā ir jāņem vērā visi faktori, nevis tikai tas, kas tev šķiet ārkārtīgi svarīgs. Jūsu lēmuma sekas paliks ar jums ilgu laiku, tāpēc uztveriet to apzināti.

Vērsis

Esi uzmanīgs ar baumām un tenkām – klausoties tajās, uzticoties tām un pārstāstot, vari nonākt neveiklā situācijā. Rūpīgi analizējiet visu, ko šodien dzirdat, un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Vakarā ir labi veltīt laiku savam hobijam, īpaši radošam. Tas jūs piepildīs ar enerģiju.

Lasi arī: Kā uzzināt savu karmu ar numeroloģijas palīdzību

Dvīņi

Diena ir ideāla, lai vismaz pāris stundas pavadītu vienatnē ar sevi. Klusumā tikusi galā ar savām domām un jūtām, diezgan pēkšņi vari sev atbildēt uz jautājumiem, kas tevi satrauc jau ilgāku laiku. Bet nebaidieties, ja atbildes ir diezgan negaidītas.

Vēzis

Jūsu mīļajiem ir nepieciešama jūsu uzmanība vairāk nekā jebkad agrāk. Velti viņiem laiku. Jūs varat būt vienīgā persona, kas var viņiem palīdzēt, it īpaši, ja runa ir par jūsu bērniem. Arī mājdzīvniekiem var būt nepieciešama lielāka uzmanība un aprūpe.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment