Nedēļas dienu enerģija un tās ietekme uz ikdienas lietām

Katra nedēļas diena cilvēkus ietekmē atšķirīgi. Zvaigžņu un planētu enerģija ļauj veikt ikdienas pienākumus, nebaidoties kļūdīties. Tomēr ne katra diena ir piemērota plānotām aktivitātēm.

Jūs varat pielāgoties planētu ritmiem, kas kontrolē nedēļas dienas, izmantojot vadošo zvaigžņnu ekspertu zināšanas. Ar viņu palīdzību jūs varat novērst kļūdas un  dot veiksmi dzīvē. Mēs ceram, ka dailyhoro.ru komandas apkopotā informācija palīdzēs jums gūt panākumus un padarīt dzīvi patīkamu un laimīgu.

Pirmdiena

Pirmdienu pārvalda Mēness. Tas ietekmē emocijas, prātu un slēptās jūtas. Velti to sauc par nelabvēlīgu dienu, un tā ir grūta tikai tiem, kas nepieklājīgi izmanto nakts zvaigznes enerģiju. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šajā dienā ir nepieciešama iekšēja harmonija un relaksēts stāvoklis. Novērst lietas, kas izraisa kairinājumu un stresu.

Visas rūpes, kas saistītas ar mājas un ģimenes attiecībām, būs veiksmīgas. Varēsiet veikt daudzus mājturībai nepieciešamos pirkumus, papildināt preču krājumus un iegādāties preces interjera dekorēšanai. Arī pirmdien derēs sarīkot tikšanās ar tuviem draugiem un radiem. Vakarā varat sarīkot ģimenes vakariņas vai vecmeitu ballīti. Sazināties ar bērniem, rūpēties par vecākiem, rūpēties par istabas augiem – to visu ir izdevīgi darīt pirmdienās.

Pirmdiena, kurā valda Mēness, ir laba, lai rūpētos par savu veselību. Ūdens procedūras, masāža un  ārstniecības augu uzlējumi palīdzēs ne tikai stiprināt imūnsistēmu, bet arī atjaunot sirdsmieru.

Otrdiena

Otrdienu pārvalda planēta Marss. Tas nes smagu enerģiju, kas izraisa strīdus, aizkaitinājumu un nelaimes. Zvaigžņu eksperti iesaka šajā dienā atlikt svarīgus notikumus: lielus pirkumus, laulības, bērnu ieņemšanu, ceļojumus un komandējumus. Lietišķās tikšanās, nopietnu darījumu slēgšana un svarīgu dokumentu parakstīšana nebūs izņēmums.

Otrdiena būs laba aktīvām fiziskajām aktivitātēm: sportam, smagam darbam, celtniecībai, remontam. Jebkurš darbs, kas saistīts ar kustību, labi ietekmēs pašsajūtu un garastāvokli. Marss ir atbildīgs arī par intelektuālo darbu, kas saistīts ar aprēķiniem un pētījumiem tehniskajās zināšanu jomās.

Nedēļas otrā diena piemērota mierīgām sarunām, kas atjauno taisnīgumu. Ja ar kādu jārunā “kā vīrietim”, tad šīs dienas būs visveiksmīgākās sarunai. Tiecieties uz mierīgiem mērķiem un nemēģiniet izmest aizkaitinājumu, un tad jūs varat izbeigt jebkuru konfliktu.

Trešdiena

Trešdien savu spēku rāda par aktivitāti, naudu un komunikāciju atbildīgā planēta Merkurs. Šajā dienā lieliski uzņēmumi būs gatavošanās mācībām, jaunas informācijas meklēšana, darbs ar dokumentiem, visa veida tikšanās un publiska uzstāšanās. Trešdien ir vērts nodarboties arī ar oratoriju. Merkurs ir atbildīgs par komerciju, tāpēc jebkuras biznesa lietas, pirkšanas un pārdošanas darījumi nesīs veiksmi un panākumus.

Lasi arī: Kā atgūt vīrieti? Ilonas Novoselovas padomi

Merkūrija ietekmē cilvēkiem kļūst vieglāk saprast citu plānus. Tas nozīmē, ka jūs maldināt nebūs iespējams, jo intuitīvā spēja atšķirt patiesību no meliem neļaus sazināties ar negodīgiem cilvēkiem. Likvidējiet slinkumu un nezināšanu, un tad veiksme šajā dienā būs jūsu pusē.

Trešdien jāparūpējas par savu veselību. Daudzas Sli**bas rodas nezināšanas dēļ, tāpēc izslēdziet “nedod velni” attieksmi pret ķermeņa trauksmes signāliem. Visas dziedināšanas prakses būs piemērotas, tāpēc izvēlieties sev visnoderīgākās aktivitātes: ārstniecības augi, fiziskās aktivitātes, visa veida vingrinājumi un vingrošana, ieskaitot elpošanu. Sakārto savu prātu un ķermeni, lai trešdiena tev kļūtu par sasniegumu un veiksmes dienu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment