Dienas zvaigžņu prognoze 2023. gada 5. februārim

Lauva

Neaizmirstiet pārbaudīt savu e-pastu, ziņas sociālajos tīklos un tūlītējos kurjerus, pārliecinieties, vai mobilais ir uzlādēts. Šodien var saņemt informāciju, kas prasīs ātru atbildi, nepalaid garām svarīgus jaunumus!

Jaunava

Labvēlīga diena domubiedru atrašanai. Ja jūsu ideju īstenošanai ir nepieciešams piesaistīt kādu atbalstu, ir pienācis laiks nodibināt kontaktus ar īstajiem cilvēkiem. Iespējams, ka jūsu saziņa vēlāk pārsniegs biznesu un pārtaps spēcīgā draudzībā.

Svari

Labvēlīga diena dāvanu iegādei mīļajiem. Ja kāds no ģimenes locekļiem plāno jubileju, kāzas, ielīgošanu utt., parūpējieties par dāvanu jau tagad. Tieši šodien noteikti izdosies atrast kaut ko tādu, kas sagādās prieku cilvēkam, kuram dāvana paredzēta.

Skorpions

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk ir vērts turēt muti, it īpaši, ja runa ir par citu cilvēku lietām. Pastāv liels risks atklāt noslēpumu, ko kāds ar jums ir kopīgojis nesenā pagātnē. Cilvēks noteikti uzzinās, ka “informācijas noplūde” nāk no jums, un tiks nopietni aizvainots.

Strēlnieks

Šodien esi neparasti enerģisks, taču neprasi to pašu no citiem! Ne visi spēj vienlaikus veikt daudzus uzdevumus, un kāds nemaz nevēlas svētdien celties no dīvāna. Virziet savu enerģiju uz darbību, kurā nav nepieciešama citu līdzdalība.

Mežāzis

Nedēļas pēdējā dienā jābūt uzmanīgam ar kategoriskiem spriedumiem un vērtējumiem. Nesteidzieties stigmatizēt to, kurš rīkojās, jūsuprāt, nav ļoti skaists. Drīz jūs sapratīsiet, ka šai personai tam bija labs iemesls.

Lasi arī: Vecmāmiņa man iemācīja, kas jādara katrai sievietei, es visu daru pēc saraksta

Ūdensvīrs

Ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem un nepavadiet daudz laika ārā. Pat neliela hipotermija var izraisīt smagu saaukstēšanos, jūsu imunitāte šobrīd nav vislabākajā līmenī. Tāpat uzmanieties no elektriskām traumām. Ja kontaktligzda dzirksteles vai sabojātu sadzīves tehniku, labāk neremontēt, izmantojot Google un Yandex, bet zvanīt speciālistam.

Zivis

Zvaigznes iesaka šodien nenoslēgties no ārpasaules. Bieži jūs esat pārāk iegrimis savās domās, kas liek jums izskatīties atdalītam un pat augstprātīgam. Neizvairieties no saziņas, pat ja tā ir tukša pļāpāšana. Runāšana par neko ļaus jums aizbēgt no savām raizēm.

Leave a Comment