Diētas horoskops. Kā vislabāk tievēt katrai zodiaka zīmei?

AUNS 

Stūrgalvīgie un kaismīgie Auni ar joni ķeras klāt jebkurai diētai, kas piesaistījusi uzmanību, bet grūtības sagādā tās ievērošana.

Labākā izvēle: īstermiņa, intensīvas diētas, kas piesaistījušas tavu uzmanību, vismaz kamēr tev tā neapniks. Noderēs arī sacesnīca svara zaudēšanā ar kādu draugu vai draudzeni – Auniem tā patīk konkurēt! Tu taču nevari iedomāties, ka paliksi zaudētājos, vai ne?

VĒRSIS

Uzmanību, Vērši! Neviena cita zīme nav tik konsekventi mazkustīga un tik ātri neuzkrāj liekos kilogramus.

Labākā izvēle: regulāras fiziskas aktivitātes un pastāvīga ēdienkartes uzmanīšana. Tev diezgan viegli izdosies iekļauties sporta nodarbību režīmā, ja tas būs paredzams, nedaudz garlaicīgs, bet parādīs vērā ņemamus rezultātus.

Izlasi: Pats vieglākais un izdevīgākais paņēmiens, lai notievētu! Un galvenais – tas strādā!

DVĪŅI

Ņemot vērā tavu iedzimto koncentrēšanās trūkumu un gandrīz vai histērisko nervu sistēmu, tu spēj zaudēt kalorijas tik strauji, kā no dzirksteles izcēlies ugunsgrēks aprij sauso zāli.

Labākā izvēle: katru dienu ēdienreizes sadali mazās, vieglās maltītēs (kaut vai astoņas reizes dienā!), kuras vari ieturēt, paralēli darot kaut ko citu.

VĒZIS

Vēži ir emocionāli ēdāji, viņiem patīk našķoties pirms gulētiešanas un krāt pārtiku gluži kā tādiem grauzējiem.

Labākā izvēle: tā kā tev, visticamāk, patīk rosīties pa virtuvi, sagatavo gardas, mierinājumu sniedzošas maltītes, kas tomēr nav pārāk treknas. Vērīgais un uzcītīgais Vēzis gūs lieliskus panākumus ar ilgtermiņa fitnesa programmu.

LAUVA

Karstasinīgie, valdonīgie un entuziasma pilnie Lauvas ir greznības mīļotāji arī attiecībā uz ēdienu.

Labākā izvēle: paglaimo savai patmīlībai, iegādājoties sporta kluba abonementu, kur tavas aktivitātes var apbrīnot mazāk sportiskie kluba apmeklētāji. Savukārt tu pats vari vaļā acīm sapņot par to, cik satriecoši izskatīsies, kad būsi ticies vaļā no pāris liekajiem kilogramiem.

JAUNAVA 

Gandrīz viss uz šīs planētas rada tevī neuzticību vai pat liek pārskriet skudriņām pār muguru (tu piederi tam cilvēku tipam, kas vienu mēnesi var ievērot bēšīgas krāsas ēdienu diētu, bet nākamajā – tikai bioloģiski audzētus dārzeņus). Vārdu sakot, tev ir tieksme diētas jautājumos kļūt hiperjutīgam.

Labākā izvēle: veģetārisms vai kāda pavisam eksotiska diēta un fizisko aktivitāšu programma, kas ir pragmatiska, sīki izstrādāta, attīroša un strikti organizēta.

SVARI

Tu proti tikt veikli izvairīties, atvaino, tev piemīt tik lielas diplomāta spējas, ka diētas perioda vidū tu vari atrast (šķietami pamatotu) attaisnojumu, lai no tās atteiktos kādas citas vārdā vai vispār sāktu aizrauties ar kaut ko citu.

Labākā izvēle: sāc ievērot diētu kopā ar kādu tuvu cilvēku, bet pašu diētu izvēlies bez krasām pārmaiņām savā ikdienas ēdienkartē, vienkārši izslēdzot dažus īpaši nevēlamus un uzbarojošus produktus.

SKORPIONS

Tu esi pazīstams kā “visu vai neko” personības tips, un tas attiecas gan uz sportu, gan diētām. Labā ziņa ir tā, ka nevienai citai zodiaka zīmei nav tik stiprs gribasspēks.

Labākā izvēle: jebkurš ekstrēms diētas plāns, kas liek kontrolēt savus impulsus, sevi nedaudz sodīt un laiku pa laikam izdzīt līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Varbūt tā varētu būt bikrama joga? Nedēļu ilga sulas diēta?

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem bieži piemīt klaustrofobiskas tendences, tāpēc viņiem nepieciešama brīvība, izaicinājums un atklāta vieta. Ja esi dzimis šajā zīmē, tev, iespējams, ir tendence uz lieko svaru, īpaši gurnu un augšstilbu rajonā.

Labākā izvēle: labāk ej pārgājienos un garās pastaigās, nevis moki sevi sporta zālē. Diētas gan tev nav piemērotas! Vienkārši centies ēst veselīgi un ievēro pietiekami kustīgu dzīvesveidu.

MEŽĀZIS

Tava maigā, klusi neatlaidīgā un reizēm melanholiskā dvēsele alkst pēc kārtīgi strukturēta dzīvesveida.

Labākā izvēle: sistematizēts diētas un fitnesa plāns ar mierīgiem un ne sevišķi enerģiskiem elementiem, piemēram, joga, pilates, stiepšanās, lai stātos pretī tavai tieksmei stresa situācijās ļauties sastingumam. Atceries, ja vēlies gūt panākumus (un Mežāži to vienmēr vēlas), labs izskats tikai palīdzēs.

ŪDENSVĪRS

Tu esi zodiaka individuālists, kurš jebkurā situācijā gatavs paziņot “es to darīšu pats savā stilā”, turklāt no visām trim gaisa zīmēm – lielākais intelektuālis.

Labākā izvēle: Ūdensvīra ķermeņa zona ir potītes un šķidrumu cirkulācija, tāpēc piemērotākas sporta nodarbības ietver slēpošanu, soļošanas trenažierus un dejas. Bet diēta? Izstrādā pats savu diētas plānu – jo neparastāku, jo labāk.

ZIVIS 

Laipnās, sapņainās, poētiskās un reizēm sevi maldinošās Zivis būs tikai ieguvējas, ja centīsies savu dzīvi mazliet strukturēt, citādi var aizrauties ar džina kokteiļiem un briesmīgi sliktu dziesmu vārdu sacerēšanu.

Labākā izvēle: fiziskas aktivitātes, kas sniedz sajūtu, ka savienojies ar Visumu — joga, klinšu kāpšana, skriešana. Lai izvairītos no galējībām, izvēlies racionālu diētu, kurā ietilpst trīs maltītes dienā un regulāri kontrolē savu svaru.

Avots: ala111

Leave a Comment