Dīvaini! Ko tava acu krāsa var pastāstīt par taviem dzeršanas ieradumiem

Ja tev ir tumšas acis…

Tu ātri vien iztukšo savu dzērienu. Būtībā tu esi tas cilvēks, kas bārā parasti kārtīgi piedzeras, un taviem draugiem ar gaišākām acīm jāpalīdz tev nokļūt mājās. Bet tev ir arī vairākas labas īpašības, kas kompensē šo netikumu, jo pārsvarā tu esi dāsns un draudzīgs pret tiem, kurus mīli. Tev var uzticēties, taču acīmredzot ne jau nedēļas nogalēs, kad tu visbiežāk piedzeries.
Tumšacainie cilvēki tiecas būt dominējošie un iegūt varu savā rokās, kas savukārt nepiemīt jūsu gaišacainajiem draugiem. Jūs esat izcili sportā, it sevišķi tenisā un citos rakešu sporta veidos, lai gan nedaudz iegoglējot var pārliecināties par to, ka divi pasaules labākie tenisisti- Džons Makinrojs un Bjērns Borgs ir ar zilām acīm, tāpēc neuztver visu tik nopietni!
Cilvēkiem ar tumšām acīm ir zemāks sāpju slieksnis, ir zinātniski pierādīts, ka sievietes epidurālo anestēziju pieprasa ātrāk nekā viņu zilacainās kolēģes. Bet, ja arī viņu bērns būs pārmantojis tumšas acis, tad mazais ģimenē nesaņems tik daudz uzmanības, cik varētu saņemt zilacains bērns.

Ja tev ir gaišas acis…

Tu esi apbrīnojama- nedaudz maita! Tu vari izdzert daudz vairāk nekā tavs tumšacainais draugs, tu mēdz šo faktu izmantot ļaunprātīgi un tev ir nosliece uz pārmērīgu alkohola lietošanu, kas ilgtermiņā ir daudz sliktāk nekā regulāri katru nedēļas nogali piedzerties līdz nemaņai no trim glāzītēm. Trīs dzērieni nenodara tādu kaitējumu aknām kā pārmērīga tā lietošana.

Cilvēki ar gaišām acīm daudz vieglāk panes sāpes un sievietes ar gaišām acīm daudz retāk cieš no pēcdzemdību depresijas. Jau iepriekš minēts, ka tumšacainiem cilvēkiem ir lielāka tieksme pēc dominances un veiksmes, bet iemesls tam varētu būt arī tas, ka pret zilacainajiem bērniem ilgāk izturas kā pret bērniem, viņu satriecošo acu dēļ.

Lai arī: Kā noskaidrot cilvēka raksturu pēc to acu krāsas

Cilvēki ar gaišām acīm nav tik labi sportā, bet ir ļoti attīstīti intelektuālā ziņā.

Jautājums ir, ja mēs noliekam malā šo pētījumu, vai šis viss var tikt attiecināms uz lielāko cilvēku vairumu?

Avots: yourtango.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiga</cite>

    Cilvēki ar gaišām acīm nav tik labi sportā, bet ir ļoti attīstīti intelektuālā ziņā. – taisnība

  • <cite class="fn">kkk</cite>

    Kopš kura laika Šekspīrs dzīvojis pirms 100 gadiem?

  • <cite class="fn">Hi</cite>

    Kā Šekspīrs varēja kaut ko teikt, ja dzīvojis 16. – 17. gadsimtā? 😀

  • <cite class="fn">Hi</cite>

    Nu, pirms simts gadiem kaut ko teikt 😀

  • <cite class="fn">One Last Time</cite>

    Toties brūnacainie cilvēki, ir ļoti pievilcīgi <3

  • <cite class="fn">aija</cite>

    Sanāk, ka visi cilvēki, vai nu kārtīgi piedzeras, vai pārmērīgi lieto alkoholu…

  • <cite class="fn">juriks</cite>

    pilnigi nekadas patiesiibas nau

  • <cite class="fn">ineta</cite>

    Murgs kaut kāds

  • <cite class="fn">Mari</cite>

    Mulkibas. Jo acu krasa ir genetiski parmantojas un dazadas rases atskiras. Piemeram melnajiem ( nepiekasaties, jo nosaukt visus afro- ? butu ilgi) ir tumsas acis. (Vai esat redzejusi melno ar zilam acim? Nedomaju viss) aziatiem ari visbiezak ir brunas acis. Baltajiem vienigajiem ir dazadu krasu acis un var but gan zilas, gan brunas, gan ari zalas( starp citu saja raksta nav piemineti zalacainie, kapec ta?) ir ari pelekas acis. Un visiem pielagot vienu standartu? Vai tad starp melnajiem nav intelegentu cilveku? Vai tad cilveks ar pelekam acim nevar gut panakumus sporta? Jauki tad nakamreiz kad dzive neveiksies vainojiet acu krasu.

Leave a Comment