Dilemmu horoskops. Uzzini, kā katrā Zodiaka zīmē sadzīvo diametrāli pretējas vēlmes

dsss

AUNA DILEMMA

Kā savienot kāri pēc izklaidēm un svešu resursu izmantošanu?! Ballītes, izklaides, hobiji, vaļasprieki, koncerti, romantika, flirts un koķetērija… laiks, ko vēlēsies izbaudīt par visiem 100 procentiem. Bet, ak vai, – tas viss prasa milzu līdzekļus. Vilkme būs, bet resursu var arī nebūt. Tā būs cīņa ar savām atkarībām, cīņa par partnera resursiem, intensīvas emocijas, kas var pārvērsties psiholoģiskā krīzē, saskaņojot vēlmes ar iespējām.

 

VĒRŠA DILEMMA

Laiks, ko vēlēsies izmantot savas mājas, īpašuma un dzīvesvietas harmonizēšanai, labiekārtošanai un izdaiļošanai. Metīsi acis uz ekskluzīviem interjera priekšmetiem, gribēsi organizēt dzimtas saietu vai vienkārši baudīt patīkamu atmosfēru kopā ar ģimenes locekļiem. Skaisti, ja vien… partneris nebūtu gluži pretējās domās. Būs jāizvēlas: cīņa ar partneri vai saskaņa ģimenē!

 

DVĪŅU DILEMMA

Prāts būs nemierīgs, domas mainīgas – gribēsi gan apceļot Latviju, gan apciemot radus, gan kaut ko ātri apgūt intensīvajā vasaras apmācību kursā. Daudz jaunumu un arī šķietamu iespēju, bet… iepriekš pieņemtās saistības, pienākumi un atbildība darbā tur kā pieķēdētu pie darba un ikdienas rutīnas. Sadzīviskās nebūšanas un problēmas uzrodas uz līdzenas vietas un tā arī neļauj iespiest gāzes pedāli grīdā… Nāk prātā doma par personības dubultošanos un būšanu paralēlās dimensijās.

 

VĒŽA DILEMMA

Krāsaini, čaukstoši papīrīši un skanošas monētiņas krājas Tavā maciņā un kārdina ātri visu likt lietā. Iespējas nopelnīt šobrīd parādās kā sēnes pēc auglīga lietus. Sen gaidītais peļņas un tēriņu laiks ir klāt, bet… neredzu optimistisku smaidu Tavā sejā. Varbūt bailes no riska kļūdīties neļauj Tev ar pilnu krūti mesties dzīves baudīšanā un bloķē mīlestības enerģiju? Laiks, kas pavadīts kopā ar bērniem, var palīdzēt atgūt spēju priecāties un tvert dzīvi rotaļīgāk.

 

LAUVAS DILEMMA

Laiks piedāvās justies skaistai, mīlētai, optimistiskai, novērtētai. Šķiet, ka prožektori pavērsti Tavā virzienā un apkārtējie atzinīgi māj ar galvām, bet… sarkanais paklājs, kas ved uz ģimenes māju, nobārstīts ērkšķiem. Te nāksies pielikt vairāk pūļu, kaut ko paremontēt, pakonfliktēt ar vecākiem un uzplēst kādu sen aizmirstu emocionālu brūci no pagātnes. Kāpēc gan katrā medus mucā allaž iekļūst piliens darvas?!

 

Lasi vēl: Sieviešu horoskops ar nelielu humora devu: kā atrast vīru

 

JAUNAVAS DILEMMA

Prāts un dvēsele ir pretrunā, katrs velk uz savu pusi. Prāts analizē, sistematizē, apkopo un izdara šķietami loģiskus secinājumus, bet dvēsele ilgojas pēc dievišķās mīlestības, miera, saskaņas un meklē garīgas oāzes sevī. Iekšējais pret ārējo. Apziņa pret zemapziņu. Prāts provocē argumentēt un pamatot, būt tiešam. Dvēsele maldās pa mistiskiem sajūtu labirintiem, meklēdama drošu patvērumu intuitīvām atklāsmēm. Ir redzamā un neredzamā puse. Ideālā variantā tām būtu jāatrod kopsaucēji.

 

SVARU DILEMMA

Saviesīgā dzīve un draugi aizņems visu Tavu laiku. Draugi velk te uz vienu, te uz otru pusi. Kopā ar draugiem, protams, jautrāk. Šķiet, ka tā tas būs vienmēr, bet… katrai monētai ir arī otra puse, un šoreiz stāsts patiešām var būt par monētām burtiskā nozīmē. Ir nauda, ir iespēja to tērēt, taču tērēšanas azarts ātri var novest pie caurvēja makā. Seko strīdi par finansēm, neparedzētiem izdevumiem un nepiepildītām nākotnes cerībām.

 

SKORPIONU DILEMMA

Iedzimtā prasme sasniegt uzstādītos mērķus šobrīd dod pozitīvus rezultātus. Priekšnieki apmierināti smaida, ir labvēlīgi noskaņoti pavirzīt Tevi uz nākamā karjeras pakāpiena vai piedāvāt jaunu amatu, bet… vienlaikus aug arī pašas ego, ambīcijas, prasīgums un nepiekāpība pret citiem. Un te nu būtu jāsāk elpot dziļāk un ieturēt lielāku pauzi, pirms viss vēl nav sabojāts. Tev nevienam nekas nav jāpierāda, esi miermīlīgāka un ne tik uzstājīga. Diplomātija un taktiskums noderēs arī turpmākajā izaugsmē.

 

STRĒLNIEKU DILEMMA

Mūsu dzīve ir cikliska. Lai varētu sākties kas jauns, jāpabeidz iepriekšējais, lai pēc tam nav mokoša nepabeigtības sajūta. Ja ir cēloņi, būs sekas, pat tad, ja no tām gribēsi izvairīties. Dzīvot ar viendienītes filozofiju varbūt ir vieglāk īstermiņā, bet ne ilgtermiņā. Jebkuram sākumam kādreiz pienāk nobeigums. Tā iekārtota dzīve. Nepabeigtās lietas nāksies pabeigt nākamajā dzīvē, bet vai ir vērts tik ilgi gaidīt?!

 

MEŽĀŽU DILEMMA

Viena lieta ir pelnīt pašai, bet otra – izmantot kāda cita piedāvātos resursus, kredītus vai enerģiju. Tas ir vieglākais ceļš, bet jautājums ir par enerģijas līdzsvarošanas – ņemšanas un došanas – principu. Lai kaut ko saņemtu vai prasītu no otra vai citiem, vispirms ir jāiegulda sava enerģija. Nākotne ir tā, ko Tu veido šodien, bet necenties to pasteidzināt. Visam savs laiks. Ja neiegulda laiku, tad nav arī naudas.

 

ŪDENSVĪRU DILEMMA

Atrast jaunu partneri gan biznesā, gan privātajā dzīvē Tev nesagādā nekādas grūtības – piedāvājumi birst no visām pusēm, viens par otru kārdinošāki, bet… izdarot savu izvēli par labu, labāku vai vislabāko sadarbības partneri, otrā svaru kausā neaizmirsti izvērtēt arī to, ka šis vislabākais gribēs arī sev atbilstošu partneri. Meklējot pilnības iemiesojumu citos, neaizmirsīsim, ka paši neesam ideāli. Ir vērts dažreiz kritiski paraudzīties spogulī un pajautāt sev – vai es esmu tā otra vērta?!

 

ZIVJU DILEMMA

Kā tur bija ar tiem mazajiem ikdienas prieciņiem, no kuriem sastāv lielā laime? Māte Terēze kādā no savām atziņām teica, ka nav svarīgs darba lielums, bet gan darbā ieguldītās mīlestības daudzums. Zelta vārdi! Mirkļi, no kā sastāv dzīve, kļūst par mūsu likteni. Tiekšanās pēc kā liela un skaista, kas ir tālumā un aiz horizonta, vienmēr šķiet vilinoša, bet tā paliek Tavās domās un pārliecībā. Šoreiz grūtības un problēmas Tevi var sasniegt tieši tālumā. Esi šeit un tagad. Dari savas šķietami nesvarīgās ikdienas lietas, un lielā laime Tev uzsmaidīs.

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment