Dzīvā Bārbijas lelle parādīja visai pasaulei, kā viņa izskatās bez kosmētikas

Lai iegūtu izskatu, kāds viņai ir šobrīd, Valērija tam veltīja apmēram piecus gadus. Šķiet, ka vairs jau neviens nespēs atbildēt, cik daudz līdzekļu tika iztērēts šādām pārvērtībām. Neskaitot naudu, kas tiek tērēta operācijām un kosmētikai, vēl nepieciešami trenažieru zāles abonementi, speciālas krāsainās kontaktlēcas un daudzi citi sīki elementi.

Taču tā vismaz Valērija ir sasniegusi to, ko vēlas – pasaules slavu. Viņu bieži aicina uz dažādiem televīzijas raidījumiem, viņa ir piedalījusies neskaitāmās fotosesijās, bet kāds britu žurnāls “Vice” laida klajā nelielu filmu par viņu ar nosaukumu “Space Barbie”.

Pati Valērija darīja visu iespējamo, lai pievērstu sev uzmanību. Viņa reiz paziņoja, ka uzsākusi pārtikt tikai no prānas enerģijas, proti, viņa barojoties tikai no gaisa un saules enerģijas. Reiz viņa pat apgalvoja, ka esot citplanētietis.

Lai vai kā, pavisam nesen Valērija sākusi mazliet atiet no sava Bārbijas – citplanētieša tēla, aizvien biežāk daloties savā Instagram profilā ar fotogrāfijām, kurās viņa izskatās ļoti dabīgi.

Pie vienas no šīm fotogrāfijām Valērija pat jokoja par to, ka bez kosmētikas viņu uzskata par nepilngadīgo. Starp citu, viņai ir 31 gads!

Lasi vēl: Sieviete “Bārbija” nolemj izmanīt izskatu, kad viņas puisis draud šķirties. Lūk, kā viņa izskatās tagad!

https://www.youtube.com/watch?v=-pju_hwpAGI

Mums šķiet, ka bez Bārbijas grima Valērija izskatās daudz reižu labāk. Un ko jūs par šo visu domājat?

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment