Džūlija Vanga: Lūgšana, kas palīdzēs piesaistīt veiksmi un piepildīt vēlēšanās

Nebūs kļūdaini apgalvot, ka ikviens cilvēks grib atrast kādus īpašus, brīnumainus un maģiskus vārdus, kurus izsakot atbrīvosieties no nelaimēm, bet tā vietā realizēsiet savas vēlēšanās dzīvē un piesaistīsiet dzīvei veiksmi.

Tad ziniet, tādi vārdi ir.

Šī lūgšana ir ļoti īpaša, jo tajā netiek izteikts neviens lūgums. Šīs lūgšanas spēks slēpjas pateicībās. Mēs visi zinām pateicības spēku, bet diemžēl to reti izmantojam. Bet tas ir pats vienkāršākais veids, lai “pieskartos debesīm”.

To var lasīt katru dienu, pat ja vēl neesat tikuši skaidrībā par savām vēlmēm. Jo tā tik ļoti paaugstina jūsu vibrācijas, ka neveiksmes sāk iet ar līkumu.

Ja esat pārliecināti par savām vēlmēm un esat gatavi pieņemt rezultātu, tad nepieciešams aizdegt sveci un apiet ap māju pulksteņa rādītāja virzienā, lasot lūgšanu tik ilgi, kamēr atkal nenokļūsi savu durvju priekšā. Ja svece nav nodegusi, atstājiet to izdegt līdz galam.

Daudzpunktes vietās jūs varat ielikt savu variantu, par ko pateicaties.

“Kungs, Jēzu Kristu, vissvētā Dievmāte un visi debesu spēki!

Pateicos, par jūsu izrādīto žēlastību pret mani, Dieva kalpu (vārds) un maniem ģimenes locekļiem!

Pateicos par jūsu svētībām, par to, ka apsargājiet un glabājiet mani, Dieva kalpu (vārds) un manus ģimenes locekļus no nepatiesas apmelošanas, no jebkāda veida nelaimes, no lāstiem, no noskaušanas, no cietuma, no nabadzības, no veltas Nā*es, no burvestībām, no lādēšanās, no ļauniem cilvēkiem, no burvjiem, no raganām,  no vieglprātīga rakstura cilvēkiem, no skauģiem un naidīgiem cilvēkiem, no redzamiem un neredzamiem ienaidniekiem.

Pateicos, ka jūs palīdzat man, Dieva kalpam (vārds) un maniem ģimenes locekļiem atbrīvoties no … (uzskaitiet, no kā gribat atbrīvoties – šķiršanās, neveiksmēm, atlaišanas darbā utt.)

Pateicos, ka jūs palīdzējāt … (iegūt algas paaugstinājumu, atrast mīļoto cilvēku, palikt stāvoklī, attīstīt savu biznesu utt.)

Lasi vēl: Vīrietis atgriezās dzīvot Latvijā, bet diemžēl viņa dzīve beidzās ar negaidītu triecienu

Pateicos, ka piepildāt manu māju ar laimi, mīlestību, labklājību!

Tagad un vienmēr un mūžu mūžos.

Dieva Tēva, Dieva Dēla un Svētā Gara vārdā.

Amen! Amen! Amen!”

COMMENTS

Leave a Comment