Vīrietis atgriezās dzīvot Latvijā, bet diemžēl viņa dzīve beidzās ar negaidītu triecienu

Kāds ārvalstīs dzīvojošs latvietis pirms pāris gadiem atgriezās dzimtenē un iemitinājās privātmājā Skultē. 12. decembra rītā miteklis aizdegās, iespējams, elektrības īssavienojuma dēļ. Pensionārs evakuēties nepaspēja un diemžēl iekštelpās, netālu no izejas durvīm, tika atrasts Mir*s, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Skultē, Edgara Liepiņa ielā, svētdiena tika pavadīta trauksmainā gaisotnē. Ap plkst. 9.00 no rīta apkaimes iedzīvotāji pamanīja, ka kaimiņu viensēta deg atklātās liesmās. Kamēr tika gaidīti operatīvie dienesti, vietējie skrēja palīgā, taču daudz neko darīt lietas labā nebija iespējams.

“Acīmredzot kaut kas bija nokritis priekšā durvīm, jo tās nevarēja ne izgrūst, ne pagrūst,” stāsta kaimiņiene Irēna. Vietējie cerēja, ka mājā neviens neatrodas, taču pārbaudīt to nevarēja. Ēkā iekļūt bija pārāk bīstami, raksta skaties.lv

Lasi vēl: Sieviešu vārdu īpašnieces, kuras ir apveltītas ar maģiskām spējām

Pēc apmēram desmit minūtēm ieradās četras ugunsdzēsēju brigādes, mediķu ekipāžas un policisti. Dzēšanas darbi ilga apmēram piecas stundas. Ūdens tika ņemts no dīķa, kas atradās 200 metru attālumā. Diemžēl mājas saimnieka dzīvību glābt neizdevās.

Pensionārs tikai pirms pāris gadiem atgriezās Latvijā, lai pavadītu vecumdienas dzimtajā zemē. 80 gadus vecais vīrietis mājā dzīvoja vienatnē, bet uzturēja labas attiecības ar apkārtnes iedzīvotājiem.

Par spīti apdzīvotajai apkaimei, ugunsgrēks netika pamanīts sākotnējā stadijā, proti, kad ieradās brigādes, māja un garāža jau dega 150 kvadrātmetru platībā. Postažas dēļ iekštelpās atrast dūmu detektoru.

COMMENTS

Leave a Comment