Ēdieni, kas tev šķiet veselīgi, bet tādi patiesībā nav

1. Spēcinošā granola

Šis brokastu ēdiens, kas it kā dod tev enerģiju, lai varētu uzsākt savu kārtējo darba dienu nepavisam nav tik veselīgs, kā tev šķiet. Pirms iegādājies vienu no šiem, izlasi, cik daudz cukura un šķiedru ir šajā produktā!

2. 100% augļu sula

Ir grūti noticēt, ka no rīta esi uzņēmusi glāzi, kas pilna ar cukuru – piedod, apelsīnu sula – katru dienu!

3. Zemu tauku satura krekeri

Šiem krekeriem nav pārāk liels kaloriju daudzums, tomēr, ja izēdīsi visu paciņu vienā rāvienā – nebūsi darījusi pārāk gudri! (Vismaz, ja esi tāda, kā lielākā daļa sieviešu!)

4. Saldētās diētiskās maltītes

Tajās ir aptuveni 400 kalorijas! ..Un arī ceturtā daļa no ieteiktā dienas nātrija daudzuma, ko vari uzņemt. Tādēļ padomā labi, pirms ēd šādu ēdienu!

5. Veselīgie dzērieni

Lai arī tie ir svara zaudēšanas kokteilīši vai vitamīnus saturošais ūdens, atceries, ka parasts ūdens vienmēr būs zelta standarts, kad runa ir hidrāciju!

6. Kēksiņi

Kēksiņi jau ir pierādījuši savu satura neveselīgumu – protams, ja dienas laikā apēdīsi tikai vienu, nekas traks nenotiks. Tikai nevajag ar tiem aizrauties, lai arī cik garšīgi tie nebūtu! 

7. “Īsto” augļu uzkodas

Pat, ja uz paciņas ir rakstīts, ka tie ir iegūti no īstiem augļiem – netici! Tie ir pārpildīti ar cukuru un citām neveselīgām sastāvdaļā, tādēļ padomā, pirms tos ēd!

8. Augļu jogurti

Lai arī cik veselīgi tie nešķistu, mēs jau visi skaidri zinām, kas tie patiesībā ir – īstas cukura bumbas! 

Leave a Comment