Ēģiptiešu horoskops. Uzzini, kura dieva aizbildnībā tu esi

 

4. Fēnikss (25. jūnijs – 24. jūlijs)

Fēnikss ir dzīvības un atdzimšanas putns. Šajā zīmē dzimušie atspoguļo iespēju neierobežotību, viņi ir optimistiski un elastīgi. Tas viņiem var likt būt sapņainiem un uz iekšu vērstiem.

 

5. Anubiss (25. jūlijs – 28. augusts)

Anubiss ir pazemes sargs. Šajā zīmē dzimušie ir pašpārliecināti, viņiem ir lieliskas paškontroles spējas un liela apņēmība. Viņi mēdz būt izteikti līdzsvaroti, taču neganti, kad sadusmoti.

6. Tots (29. augusts – 27. septembris)

Tots ir vieduma un mācīšanās dievs. Šajā zīmē dzimušajiem piemīt ievērojamas garīgās spējas, lai attīstītu kritisku domāšanu un problēmu risināšanas spējas. Tomēr viņi ir mazliet nepacietīgi.

 

7. Hors (28. septembris – 27. oktobris)

Hors ir debesu dievs. Šajā zīmē dzimušie ir drosmīgi un mīl uzņemties risku. Viņi ir ambiciozi un spēj sevi motivēt. Tomēr viņi ir stūrgalvīgi un dažreiz nepraktiski.

 

8. Vadžeta (28. oktobris – 26. novembris)

Vadžeta ir karaliskās kobras dieviete. Šajā zīmē dzimušie ir racionāli, piesardzīgi, apzinīgi, pašpārliecināti un viņiem piemīt tendence nosliekties uz pesimismu un aizdomām.

 

9. Sekmeta (27. novembris – 26. decembris)

Sekmeta ir kara dieviete. Šajā zīmē dzimušie ir optimistiski un apveltīti ar spilgtu iztēli. Viņiem ir plašs interešu un prasmju klāsts, un viņi ir elastīgi. Taču viņiem piemīt dedzīgs temperaments.

10. Sfinksa (27. decembris – 25. janvāris)

Sfinksa ir aizbildnis, sargs. Šajā zīmē dzimušie ir saprātīgi, spēj pielāgoties, viņiem piemīt augsta pašdisciplīna. Zem vieglprātīgās ārienes viņi patiesībā ir ļoti nopietni.

 

11. Šu (26. janvāris – 24. februāris)

Šu ir gaisa dievs. Šajā zīmē dzimušie ir radoši un apzinīgi. Kaut arī parasti viņiem viss padodas, viņi vienmēr baidās no izgāšanās, un tas liek viņiem vilcināties

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

 

12. Izīda (25. februāris – 26. marts)

Izīda ir viena no galvenajām seno ēģiptiešu dievietēm, auglības, ūdens un vēja dieviete, sievišķības un ģimeniskās uzticības simbols, kuģniecības aizbildne. Šajā zīmē dzimušie mēdz būt tieši, pašpārliecināti perfekcionisti. Tomēr viņi bieži vien mēdz pazust paši savās domās.

 

Avots: aLA

COMMENTS

Leave a Comment