Erotiskā horoskopa prognoze (19.05-26.05) – ļaujies rotaļām!

#Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem sekss šonedēļ solās būt vēl jutekliskāks un kaislīgāks. Auna zīmes sievietes būs īstas kārdinātājas. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai nekautrētos no savām vēlmēm, vai fantāzijām. Auni, parasti, nav no tiem kautrīgajiem, bet, ja nu tomēr turiet sveci zem pūra, tad šonedēļ, lai top gaisma! Parādiet, ko mākat un Jūsu partneris/e to atcerēsies visu mūžu. Ja vēl fonā skanēs kāda skaista mīlas balāde, tad tas būs baudījums visām maņām! Piemēram, Alicia Keys- Like you’ll never see me again.

#Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem mīlas aktivitātes būs visai vētrainas- romantiskā ziņā. Velēsieties just, izjust, sajust… Katrā ziņā, emocijas būs arī gultā, un tas taču ir lieliski- kaislīgas mīlas rotaļas! It sevišķi labi būtu, ja Vērši spētu nolikt malā savu iedzimto talantu uz emociju neizrādīšanu un tā pa īstam parādītu, cik ļoti mīl savu partneri. Ja Vēršiem nav otras pusītes, bet ļoti gribās, tad debesu seksīgā kombinācija starp Lilitu un Venēru varētu apsolīt kādu vētrainu naksniņu. Tikai atcerieties, ka, lai kādu ievilktu gultā- ne vienmēr „nepieejamā” tēlošanas kārts uzvar. Ilgtermiņā- vienmēr, bet, īstermiņā?

#Dvīņi

Šī nedēļa arī gultā Dvīņiem būs ļoti produktīva. Katrā ziņā, panāksiet iecerēto- vai tā būtu kāda svešinieka savaldzināšana, vai, jau aizmirstās kaislības ar laulāto. Varbūt ir pienācis īstais laiks uzvaras gājienam- izdariet izšķirošo soli un uzaiciniet iekāres subjektu uz satikšanos? Dvīņiem šonedēļ būs viss nepieciešamais, respektīvi, griba, spozme un flirts- vai nav brīnišķīgi? Ja kāds pie sevis pukst, ka diez vai tā būs, tad tiešām- ar tādu attieksmi pavisam noteikti nekā seksīga nebūs.

#Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nezinās, ko darīt- raudāt vai smieties. Vienmēr vislabāk ir izvēlēties 2. variantu- pat, ja tā būtu gulta. Vētrainas kaislības mīsies ar mierīgiem laimības brīžiem. Katrā ziņā, būs interesanti. Šonedēļ lūzīs vadzis tiem Vēžiem, kuri seksā piecieš kaut kādas neērtības, respektīvi, nespēj atklāti pateikt, ka varbūt kaut kas nepatīk. Nu, šonedēļ, visticamāk pateiksiet- ar to arī Jūs apsveicu! Par godu šim notikumam, pirms mīlēšanās var paklausīties Alicia Keys- If Ain’t got you. Dziesma par to, ka citi grib visu, bet Vēzis- tikai patiesu mīlestību.

#Lauva

Karaliskajiem kaķiem diez gan labs laiks, lai baudītu, vārda vistiešākajā nozīmē. Īsti negribēsiet neko darīt un labprāt izbaudīsiet, ja partneris/e pārņems iniciatīvu savās rokās. Tās Lauvas, kuras ir vientuļas, vienmēr ir bijušas gana seksīgas, lai tādas vientuļās nemaz nebūtu, un it sevišķi šonedēļ- spalva spīdēs jau pa kilometru, tāpēc sasukājiet savas krēpes un dodaties medībās. Nav nepiemērota laika medībām, ir tikai štruntīgs mednieks.

#Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji šonedēļ ir visforšākie no visiem, jo tieši viņu zīmē ir Lilita, kas veido pievilcīgu savienojumu ar Venēru un vēl tam visam klāt stāv Plutons- vienvārd sakot, jūs šonedēļ spridzināsiet. Jūs būsiet seksīgi, koķeti, skaisti, šarmanti. Viss, ko esiet vēlējušies pamēģināt, viss, kam briedāt un nebijāt nobrieduši, šonedēļ var realizēties! Tas nozīmē, ka arī sava īstā, vai īstās satikšana ir pavisam reāla.

#Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem šonedēļ mīlas prieki nebūs prātā- vairāk kā citas reizes kaitinās partnera trūkumi. Tāpēc, ja esat tomēr nolēmis mīlēties, tad ieraujiet 50 gramus nerviem- ja nu ne tur pieskaras, kā vajag, vai nedod Dies’, vispār pieskaras tur, kur nevajag. Ja partnera vēl nav, tad diez vai šonedēļ būs, jo visi iespējamie kandidāti visticamāk tiks norakstīti kā lietošanai nederīgi. Nu, nepārdzīvojiet, visas problēmas un stresi cilvēkam tiek doti, lai viņš kaut ko no tā iemācītos.

#Skorpions

Ak, Jūs, Skorpioni, mežonīgie mīlnieki… Nu, sekss būs- kad tad nav bijis? Bet tādas kaislības un emocijas parasti rāda tikai meksikāņu seriālos. Šonedēļ pastāv reāla iespēja atskārst vai nolemt kaut ko tādu, ko pirms gada nekad neticētu, ja kāds teiktu, ka darīsiet. Nu, tas attiecas uz visām jomām, t.sk. seksu. Ar Jums nekad nav garlaicīgi, līdz ar to, šonedēļ viss pa vecam, respektīvi, jaunam. Skorpioniem ideāli piemērota dziesma, kas apraksta viņu mīlas dzīvi gan vispār, gan konkrēti šobrīd- Alicia Keys- Fallin.

#Strēlnieks

Sapņotāji Strēlnieki šonedēļ sapņos par mieru un harmoniju, jo tas būs tieši tas, kas reāli pietrūks. Jūs pavadīs iekšējas kaislības ar sapni par labāku rītdienu, taču, ko lai dara šodien? Var iziet ielās iepazīšanās nolūkos, var ļauties kaislīgam romānam ar kolēģi, var iemīlēties no jauna savā laulātajā, bet, ko tas viss dos? Nekas no tā visa neliks justies labāk, kamēr netiksiet skaidrībā paši ar sevi. Laime nav ārējos apstākļos, tā ir katrā pašā (tas nav pamudinājums līst pašam savās biksēs, bet gan dziļdomīgs domu grauds).

#Mežāzis

Šonedēļ būsiet sev netipiski koķets, tikai uzmanieties no robežu pārkāpšanas. Var gadīties, ka koķetērija pāraug nopietnā darbībā, pašam nemaz nemanot. Mežāzis, parasti, ļoti labi valda pār saviem instinktiem, bet šonedēļ… uh, kā var groži izsprukt no rokām! Protams, ne jau ar pilnīgu svešinieku- tas būtu pārāk bezatbildīgi, bet, ja doma par to kādreiz ir bijusi, tad šonedēļ to izsapņoto var piedzīvot realitātē. Tāpēc, turiet laulātā bildi apakšveļā- ja nu sanāks vilkt to nost ne ar savu dzīvesbiedru, tad tas būs reāls partypoopers (no angļu val. Ballītes bojātājs).

#Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji negribēs ievērot normas. Ja sekss- tad 5x pēc kārtas, ja flirts- tad līdz taustāmai dzirkstelei, ja seksīgs skatiens- tad tāds, ka uzreiz bikses apskatāmajam subjektam nokrīt. Gandrīz kā superspējas! Tāpēc esiet uzmanīgi, kur Jūs tās izmantojiet. Skatieties, ka nesanāk ziepes, it sevišķi tiem Ūdensvīriem, kuri precējušies. Diez vai, Jūsu lauleņi izprot, Ūdensvīru īpatnējo skatījumu uz brīvību. Ūdensvīriem vispār ir dzīvē sarežģīti- viņiem viss ļoti interesē, līdz ar to, viņi, kā mazi bērni, gramstās tur, kur mamma (sieva/vīrs) neļauj. Kā tad, lai pārbauda, kas tas ir, ja nedrīkst iebāzt mutē vai pačamdīt?

#Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem nekad nekas nav bijis pretī vieglai bohēmai un brīvai attieksmei pret seksu un attiecībām. Šonedēļ varbūt paši nezināsiet, ko gribat, līdz ar to, dabūsiet neko vai, labākajā gadījumā, kas paliek pāri. Bet, Zivis ir smalkdeguni, līdz ar to, kaut kādi pārpalikumi viņas, parasti, neinteresē. Katrā ziņā, būsiet valdzinoši- ir cilvēki, kuriem drusciņ haoss kopā ar seksīgumu, šķiet, ļoti kārdinošs. Zivīm jau tā ir grūti ar savstarpējām attiecībām, jo viņiem ir divas galējības- vai nu pielaiž sev klāt un tad pa visiem miljons procentiem, vai, tieši otrādi, nelaiž klāt vispār (emocionālā ziņā). Nav brīnums, ka Zivīm patīk iemalkot vecas vīnogas vai, ko gruntīgāku.

Sagatavoja: Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment