Es mēģinu pierunāt savu vecmāmiņu atdot mums dzīvokli, jo mums drīz būs bērns, bet mājokļa nav

Man ir vecmāmiņa, kurai ir savs vienistabas dzīvoklis. Dzīvo viņa tur viena, un es viņai piedāvāju sameklēt labu pansionātu. Viņa tur pārceltos, bet mums ar laulāto draugu un gaidāmo bērniņu būtu sava dzīvesvieta. Bet vecmāmiņa atbildes vietā tikai sadusmojās un sarīkoja histēriju.

Nu kāpēc viņa atsakās saprast, ka tā būs labāk visiem?

Viņai ir grūti par sevi parūpēties, un arī nav no kā palīdzību gaidīt, jo dzīvo viena. Pansionātā par viņu rūpētos, viņai parādītos draugi, viņa varētu daudz priecīgāk pavadīt savas dienas.

Es sapratu, ka man nāksies ar viņu runāt vēl vienu reizi. Es pacentīšos paskaidrot un viņai izstāstīt, ka veco ļaužu pansionātā ir laba aprūpe un viņa nevarēs man atteikt. Mēs visi esam cilvēki, tikai katram nepieciešama sava pieeja.

Lasi arī: Dzimtsarakstu nodaļā pamatīgi sabojā sievietes kāzu dienu: `Varējāt braukt uz Āfriku precēties!`

Es domāju par bērnu, kurš drīz nāks pasaulē. Mums nav sava dzīvesvieta, bet kaut kur taču viņa ir jāaug un jāmācās? Viņam ir nepieciešamas savas mājas! Bet vecmāmiņai būs daudz labāk specializētā iestādē.

————–

Kā jau rakstījām, vairums cilvēku nostājas vecmāmiņas pusē, norādot, ka viņa pati izlemj, kas viņai ir ērtāk. Daļa gan arī piekrīt jaunajai meitenei!

COMMENTS

Leave a Comment