Ezotērisko spēju Horo***ps visām Zodiaka zīmēm – kāds burvis mīt tevī?

AUNS 

Tava slepenā spēja ir atrast to jauno lietu, kurai būs lieli panākumi nākotnē. Piemēram, bezmērķīgi pastaigājoties, tu kādā parciņā pamani ballīti un pamani dziedātāju, kurš uzstājas, lai iepriecinātu pārdesmit draugus un tuviniekus. Bet jau nākamgad jaunā censoņa koncertu ienākumi sniegsies vairākos miljonos! Tu esi magnēts, kas piesaista talantus.

VĒRSIS 

Redzēt neredzamo robežu

Vērsim ir dziļa izpratne par neredzamajām robežām un struktūrām, kas caurauž šo un to otru pasauli, tās savienojot.

Tu izvairies no saspringtām situācijām, nekad nešķērsojot neredzamo līniju, kas nodala pieņemamu uzvedību un kuru sev apkārt novelk katrs cilvēks.

Tāpat tu jūti, ja kāds mēģina tikt pāri tavām personīgajām barjerām, un bez bailēm stājies pretī šiem tīkojumiem, pirms tie ietiekušies pārāk dziļi tavā teritorijā.

DVĪŅI

Atrast pareizos vārdus

Dvīnim ir cieša piesaiste piecām maņām, patiesībā tik spēcīga, ka vajadzīga vēl sestā sajūta.

Dvīnis dabiski atrod pareizos vārdus. Tev bieži vaicā “Kā tu do zināji?”, bet tev nebūs konkrētas atbildes. Tu vienkārši zināji.

Tava ezotēriskā spēja ir saklausīt pareizos vārdus, kas izskan gaisā.

VĒZIS 

Uzticēties instinktam

Iemesls, kāpēc tu zini, kas notiks turpmāk, ir pilnīgi ezotērisks – tavs emocionālais jutīgums ļauj nolasīt citu cilvēku izjūtas.

Ja tu jūti, ka agresīvs cilvēks zem bravurīgās stājas patiesībā slēpj piesardzīgu un bailīgu personību, tu droši stāsies viņam pretī. Citi tavu izturēšanos var tulkot kā bravūru, bet patiesībā tā būs tikai empātiska otra cilvēka būtības nolasīšana.

LAUVA 

Izvēlēties pareizo brīdi

Tu esi ezotēriski, gandrīz magnētiski piesaistīts dzīves ritmiem, mirkli pēc mirkļa. Tu precīzi zini, kad ierasties un kad iet projām.

Ja ballīte sākas sešos vakarā, bet tu tur ierodies tikai pusdesmitos, tātad tas ir brīdis, kad sākas jautrība. Tu zini, kad nākt, kad runāt un kad rīkoties – pilnīgi intuitīvi.

JAUNAVA 

Sajust izdevības un draudus

Tavas spējas uzzināt informāciju pirms tā tiek publiskota un formulēt pareizo prognozi šķiet patiesi ģeniāla.

Piemēram, tu skaidri redzi, kā kāda pusuzcelta ēka izskatīsies nākamajā gadā. Tu zināsi, kā attīstīsies visa apkārtne, tāpēc varēsi pateikt, vai vērts iegādāties īpašumu šajā vietā.

SVARI 

Pazīt otru labāk nekā sevi

Tavas ezotēriskās spējas ļauj tev izprast, kas notiek citu cilvēku prātā, izprast viņu motīvus un zināt, kāda būs nākamā darbība vēl pirms viņi paši to zina.

Bet ir arī vājais punkts – tas ir spogulis. Tu nepazīsti sevi pietiekami labi, lai savus sasniegumus redzētu pareizajā gaismā. Tāpat tava sestā maņa zūd, ja cilvēks tev kļūst patiesi tuvs.

Lasi vēl: Īsumā – kāda katra Zodiaka zīme ir pēc šķiršanās?

SKORPIONS 

Atmest virspusējo

Tavas slāpes pēc dziļas sirsnības un pieķeršanās izpaužas arī ezotēriskā aspektā. Vārdos izteiktais gandrīz vienmēr traucē un kaitina. Vārdi liek šķēršļus tavos kaisles meklējumos. Tu viegli atšķir to, kurš flirtē, no tā, kurš meklē mīlestību.

Spējas nolasīt kaislības un tulkot to slēpto nozīmi ir tavā spilgtākā ezotēriskā spēja. Tu arī tādā pat veidā atšķir īstus draugus no pašlabuma meklētājiem.

STRĒLNIEKS 

Noteikt panākumu avotus

Tavas zīmes pārstāvjiem piemīt dabas dots optimisms, jo tu jau iepriekš zini, kad parādīsies īstās iespējas. Kamēr citi cilvēki pēta grafikus, līknes un algo konsultantus, tu jau zini, kurā brīdī vērts likt visu uz spēles – vienalga vai darījumu jomā, vai privātajā dzīvē.

Tavu talantu paredzēt panākumu avotus var patiesi apskaust.

MEŽĀZIS 

Uzminēt pareizo ātrumu

Daži cilvēki pēkšņi pārstāj doties virzienā, kuru iepriekš izvēlējušies. Viņi aiziet no iepriekšējā darba un izvēlas citu. Viņi pārdod māju un pārceļas uz citu pilsētu.

Mežāži ezotēriski zina dzīves ritmu, ātrumu un gaitu. Kad pienāk laiks izaugsmei, tu to zināsi pirms parādījušās jebkādas ārējas pazīmes vai informācija.

Tu īsteno radikālas pārmaiņas dzīvē pareizajā brīdī un stabili virzies augšup pa panākumu kāpnēm.

ŪDENSVĪRS 

Lasīt domas

Spēja iegūt no citiem cilvēkiem to, ko vēlies, ir Ūdensvīra iedzimts talants, un tu to īsteno kā mākslas formu.

Tu vari vienkārši palūgt, ko vēlies, bet jau tai mirklī zini, ko grib otras cilvēks, tāpēc vari līdzsvarot savas un citu vēlmes un iespējas.

ZIVIS 

Redzēt kopskatu

Zivis ezotērisko spēju ziņā tālu pārspēj visas citas zodiaka zīmes.

Tavs īpašais talants – saredzēt kopējo ainu. Tu instinktīvi zini, kur iederas katrs lielās puzles gabaliņš.

Zinātniskā fantastika un tamlīdzīgas lietas tavā izpratnē ir fakti, jo tu spēj iztēlē apciemot visas tālās pasaules un dimensijas. Un no saviem iztēles ceļojumiem tu atgriezies ar bagātībām, kas mums, pārējiem, pat sapņos nav rādījušās.

Avots:

ala11

Leave a Comment