Fen-šui noslēpumi: uzzini, ko par Tevi stāsta Tava acu krāsa un stihija

Ūdens. Acu krāsa: melna, visi zilie toņi.

Ūdens simbolizē aukstu un spēcīgu emocionālo nestabilitāti. No fen-šui skatu punkta šie cilvēki ir ļoti stipri atkarīgi no tā, vai viņi ir ieinteresēti kādā lietā. Ūdens nekādā gadījumā nevar būt rāms, pretējā gadījumā – tas riskē ciest neveiksmi, tāpēc esiet dinamiskāki un izvēlēties to dzīves ceļu, kas patīk tieši Jums!

Ūdens stihijas talismani: sudrabs, spoguļi, pērles, zivis un viss, kas saistīts ar ūdeni, jo parasti tādi talismani šiem cilvēkiem piesaista veiksmi naudas lietās un piešķir spēju uzlabot savu pasaules uztveri.

Zeme. Acu krāsa: dzeltena, visi gaiši brūnie toņi.

Šie cilvēki vienmēr ir par sevi pārliecināti, vienmēr zina, ko vēlas, un spēj kontrolēt citus cilvēkus. Viņi ir dzimuši līderi. Viņu galvenās prioritātes gandrīz vienmēr ir saistītas ar ģimeni un pašattīstību. Zemes stihijas cilvēki ir neticami gudri. Blakusparādības – nemiers, nervozitāte, slikts garastāvoklis.

Zemes stihijas talismani: jebkuri māla izstrādājumi un dabīgie akmeņi, turklāt brūnacainie cilvēki pie sienas noteikti var piekārt arī kādas skaistas vietas attēlu – dabas ainavu, un viņu mājās noteikti ir jābūt globusam un telpaugiem.

Metāls. Acu krāsa: pelēka.

Metāla stihija pārstāv bagātību un finansiālo labklājību. Šie cilvēki mīl visu, kas saistīts ar naudu un materiālajiem labumiem. Viņi bieži vien skumst un ne vienmēr mēdz būt piesardzīgi.

Metāla stihijas talismani: zelta izstrādājumi, monētas, sarežģīti mehānismi un tehnika. Parasti šie cilvēki nodrošina sevi ar dažādām modernām elektroniskajām ierīcēm, kas, starp citu, viņiem ir arī ideāls talismans.

Koks. Acu krāsa: visi zaļie toņi.

Šie ir mākslinieciski cilvēki. Viņu dzīves mērķis ir novērot apkārtējo pasauli. Viss, ko viņi redz, tiek nodots viņu iztēlei. Ļoti daudziem slaveniem māksliniekiem un tēlniekiem ir bijusi tieši šī acu krāsa, bet koks simbolizē domas brīvību.

Koka stihijas talismani: augi, jebkāda veida koka izstrādājumi. Būtu vēlams izvairīties no metāla klātbūtnes, lai gan dažās situācijās tas var būt pat noderīgi.

Uguns. Acu krāsa: tumši brūnie toņi.

Ļoti kaislīgi cilvēki. Viņi ir agresīvi, dinamiski un vienmēr dodas taisni uz priekšu. Līderi no viņiem sanāk reti, taču viņi ļoti labi spēj motivēt. Cilvēki, kuriem ir brūnas acis, var būt labi modeļi un aktieri. Slaveniem aktieriem bieži vien ir tieši šī acu krāsa.

Uguns stihijas talismani: sveces, kaut kas zvaigznes formā, sarkana krāsa. Šie talismani piesaista pozitīvo Ci enerģiju, kas, savukārt, piesaista šiem cilvēkiem veiksmi.

Leave a Comment