Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Iespējams, šonedēļ dažas zodiaka zīmes, kuras varēs atbrīvoties no parādiem un monetārām grūtībām un beidzot tuvināties viņu lolotajiem mērķiem. Nedēļas finanšu horoskops palīdzēs jums tos saskatīt.

Šajā nedēļā planētas patrons palīdzēs jums pieņemt svarīgus lēmumus un pateiks, kā palielināt savus ienākumus. Daudziem būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no problēmām ar naudu, bet rezultāts būs pūļu vērts. Sarežģītās situācijās nevajadzētu paļauties tikai uz savu spēku, jo astrologu padoms palīdzēs jums atrast izeju no jebkuras situācijas. Speciālisti piedāvā iknedēļas horoskopu, ar kuru palīdzību jūs iemācīsieties izveidot stabilitāti finanšu dzīves sfērā un izvairīties no naudas zaudējumiem.

Auns

Pateicoties Marsa pastiprinātai ietekmei, līdz 16.novembrim Auns var droši veikt dārgus pirkumus, jo izmaksas neietekmēs budžetu. Tomēr līdz nedēļas beigām ir vērts savilkt jostu, jo no šī brīža viņu patrons tiks vājināts. Nedēļas beigās Aunam nāksies tikai paļauties uz sevi, tāpēc, vēloties palielināt ienākumus, jums vispirms ir jāizvērtē viss. Nepārspīlē savas iespējas, jo smags darbs tikai iztukšos enerģiju.

Lasi arī: Dekarta kvadrāts: vienkāršs veids, kā pieņemt pareizo lēmumu

Vērsis

No 16. novembra līdz 18. novembrim Mēness būs spēcīgāks zvaigznājā Zivis. Šajā laikā Vērsis var sajust emocionālo un fizisko atveseļošanos, ko var droši izmantot, lai sasniegtu vērtīgos mērķus. Līdz piektdienai, 16. novembrim, antagonists Marss būs spēcīgs, un tā ietekme var izraisīt Vērsim bezcerīgus tēriņus. Šajās dienās apmeklējot veikalu, jums vajadzētu iepriekš plānot pirkumus, pretējā gadījumā jums būs jāsavelk daudz vairāk josta, nekā vēlētos.

Dvīņi

Nedēļas laikā Dvīņu finansiālais stāvoklis var pasliktināties, un tas notiks Neptūna ietekmes dēļ. Antagonista negatīvā ietekme var novest pie produktivitātes samazināšanās, kas apgrūtina iepazīšanās darbu. Tas būs grūtāk atjaunot enerģijas rezervi, un tam ir nepieciešams atrast papildu spēka avotu. Nedēļas nogalē varat atpūsties un apmeklēt veikalus, un  Saturns palīdzēs izvairīties no naudas izšķiešanas.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Vēzis

12. un 13. novembrī Vēžiem jābūt uzmanīgiem: šajā laikā Mēness, viņu patrons, būs vājš Mežāžu zvaigznājā, kas var izraisīt konfliktus darbā. Šajā laikā jums ir jāpārvar savas emocijas, jo ierobežošanas un agresivitātes trūkums var būt iemesls rājienam. Neskatoties uz problēmām nedēļas pirmajā pusē, nākamo septiņu dienu laikā grūtos brīžos jūs varat paļauties uz Jupitera atbalstu. Pateicoties šīs planētas pozitīvajai ietekmei, Vēži varēs atrast jaunu ienākumu avotu un ievērojami palielināt savus ienākumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment