Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Nākamās nedēļas horoskops palīdzēs piesaistīt veiksmi un ievest dzīvi pareizajā virzienā. Planētas un zvaigznes katru nedēļu izturas savādāk, tāpēc vienmēr jāapsver astrologa padomi.

Laikā no 12. līdz 18. novembrim ir svarīgi nepakļauties trūkumiem. Nepilnības mūs noved pie īsas pavadas, kuras ir laiks “nogriezt”, mainot domāšanas un attieksmes struktūru.

Auns

Pirmajās četrās dienās, jo īpaši 12. un 14. novembrī, daudzi Auni vēlēsies iet ar plūsmu. Būs nedaudz grūtāk piespiest sevi strādāt, bet visi pārdzīvojumi un negatīvi aizies paši. Bet nedēļas beigās radīsies negaidītu satricinājumu un problēmu periods. Būs nepieciešams labs noskaņojums: neuzspiediet un nedomājiet, ka Visums cīnās pret tevi. Jūs varēsiet kontrolēt visu, kas atrodas apkārt – jums vienkārši vajag saglabāt mieru. Meditācija palīdzēs  novērst negatīvas programmas.

Labāk gudri pavadīt savu laiku un tērēt naudu gudri. Vientuļajiem Auniem var būt jauni fani un pielūdzēji – cilvēki viņiem palīdzēs. Jūtieties brīvi piedalīties ballītēs un baudīt prieku.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Vērsis

Vērsim, eksperti iesaka nenodarboties ar citu cilvēku lietām. Citu cilvēku problēmas paliek svešas – neuztraucieties par tām, kuri nav ieinteresēti jūsu līdzdalībā. Gadījumos, kas ietekmē dzīves finansiālo pusi, Vērsim vajadzētu būt uzmanīgākam, bet tajā pašā laikā izlēmīgākam. Attiecībā uz otro pusi un mīļajiem, jūs varat būt dāsns, dodot kaut ko bez iemesla.

Astrologi uzskata, ka ir pienācis laiks panākt empātiju un vērst enerģiju pret sevi. Nedēļas beigās būs ļoti labs laiks darbam un biznesam. Varbūt kāds no pretiniekiem centīsies noskaidrot Vēršu visdziļākos noslēpumus, tāpēc nestāstiet nevienam par saviem (un it īpaši svešiniekiem) noslēpumiem.

Dvīņi

No 12. novembra līdz 18. novembrim nereaģējiet pārāk strauji uz citu cilvēku uzbrukumiem. Papildu stresu var radīt daudzas neveiksmes, it īpaši no 16. līdz 18. novembrim. Nav nepieciešams sūdzēties par dzīvi un vainot visus citus nepatikšanās: planētas un zvaigznes gaida drosmīgu domāšanu un spēju apskatīt sevi no malas.

Ir ieteicams neiegādāties lietas, kurām nav praktiskas lietderības, esiet piesardzīgi ar pārmērīga sentimentalitāti, lai nepakļautos skumjām atmiņām, pastāv liela iespēja noslīcināt negatīvās un destruktīvās emocijās. Dvīņi labvēlīgākos gadījumus var uzskatīt par lasīšanu, mācīšanos, jaunu prasmju apgūšanu un pašizpausmes vai hobija veidošanas veidu atrašanu.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Vēzis

Atmiņa var izspēlēt nežēlīgu joku ar Vēzi, liekot jums atcerēties kaut ko nepatīkamu no tālā pagātnes. Jūs nedrīkstat dzīvot vakardienā, kad katra jauna diena dod jaunas iespējas. Ir iespējams sasniegt uzlabojumus visās dzīves jomās, jo kļūs nedaudz vieglāk pielāgoties jebkurai situācijai. Stresa gadījumā var izmantot elpošanas paņēmienus, lai atbrīvotu prātu no negatīviem, bailēm un sliktas pieredzes.

Uzticība ir tikai daļa no instrumentiem, kas būs nepieciešami Vēzim. Sestā sajūta būs noderīga ne tikai briesmu un problēmu momentos, bet arī ikdienas lietās. Tas ievērojami ietaupīs šī Zodiaka zīmes pārstāvju laiku un pūles.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment