Finansu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. septembrim

AUNS

Periodā no 12. – 18. septembrim zvaigznes Jums rekomendē neiesaistīties strīdos ar priekšniecību. Ja Jūs nespēsiet atturēties no dzēlīgu komentāru izteikšanas un moralizēšanas, tad riskēsiet radīt sev liekas problēmas, kas, savukārt, novedīs pie tā, ka ne par kādu paaugstināšanu amatā var nebūt ne runas, tāpēc nekāpiet priekšniecībai uz varžacīm un nodarbojieties tikai ar saviem tiešajiem pienākumiem.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā izšķiroša nozīme būs savlaicīgumam, jo, ja Jūs ilgi domāsiet, kā atrisināt kaut kādu jautājumu, bet nekādas konkrētas darbības neveiksiet, varat palaist garām iespēju labi nopelnīt un iegādāties kaut kādu lietu, kuru jau diezgan ilgi vēlaties, tāpēc ķeriet veiksmi aiz astes un virzieties uz saviem mērķiem.

DVĪŅI

Ja Jūs patiešām vēlaties iegūt labāko rezultātu, tad pārstājiet meklēt attaisnojumus un atrunas. Tikai reāla rīcība var mainīt lietu esošo stāvokli, tāpēc nepievērsiet uzmanību grūtībām un atcerieties, ka visu var atrisināt, pats galvenais – lai Jums būtu vēlme!

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums nāksies atrisināt ļoti daudzus jautājumus, turklāt Jums priekšā stāvošie uzdevumi viennozīmīgi nav no vieglajiem, taču nevajag no tiem atteikties, jo Jūsu profesionalitāte un ticība pašu spēkiem sniegs pozitīvu rezultātu, turklāt jau tuvāk nedēļas nogalei Jūs saņemsiet finansiālu atlīdzību vai arī veiksiet kādu ļoti vērtīgu pirkumu.

LAUVA

Šis laiks noteikti nav piemērots tam, lai pieņemtu kādus atbildīgus lēmumus, kas saistīti ar izdevumiem. Ja Jūs laikā no 12. – 18. septembrim dosieties kādā komandējumā vai pierakstīsieties kādos kvalifikācijas paaugstināšanās kursos, tas būs tikai un vienīgi ieguvums, jo tādā veidā Jūs varēsiet apgūt jaunas zināšanas, kas palīdzēs Jums virzīties pa karjeras kāpnēm un sasniegt nospraustos mērķus.

JAUNAVA

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka samazināt visu Jūsu aktivitāti līdz minimumam, pretējā gadījumā – Jūs varat nonākt zem priekšniecības “karstās rokas” vai arī netīši pagrūst zem tās kādu savu kolēģi. Lai tas nenotiktu, pacentieties neuzņemties iniciatīvu un veiciet tikai steidzamos darbus, bet saglabāt līdzsvaru Jums palīdzēs vienkārša meditācija un pāris patīkami pirkumi.

SVARI

Jūsu nespēja pieņemt ātrus lēmumus var izjaukt kādus ievērojamus darījumus, tāpēc esiet pārliecināti par savu profesionalitāti un pārrunu brīdī uzvedieties tā, kā būtu pareizi uzvesties, jo jebkuras šaubas, pat tās, kas nejauši šķērsojušas Jūsu prātu, var tikt pārnestas uz apkārtējiem un izraisīt nesaskaņas, tāpēc atcerieties, ka domas materializējas, un, lai sasniegtu panākumus, domājiet tikai pozitīvas domas!

SKORPIONS

Periods no 12. – 18. septembrim būs visnotaļ sarežģīts izvēles ziņā, tāpēc nevajag censties atrisināt visus jautājumus uzreiz. Pirms dodiet atbildi, pacentieties uz šo problēmu paskatīties no dažādiem leņķiem, turklāt zvaigznes Jums šajā nedēļā nerekomendē veikt lielus pirkumus, jo pastāv iespēja iegādāties kādu ļoti nekvalitatīvu preci.

STRĒLNIEKS

Jūsu spēja strādāt būs augstāka nekā parasti, tāpēc Jums parādīsies lielas iespējas gūt panākumus. Izmantojiet katru iespēju, lai parādītu savas labākās īpašības un drosmīgi paudiet priekšniecībai savu vēlmi attīstīties un uzlabot savu ienākumu līmeni. Šī stingrā pozīcija viennozīmīgi dos pozitīvu rezultātu, ja vien neapstāsieties pie sasniegtā un būsiet apbruņojušies ar pacietību.

MEŽĀZIS

Šajā periodā, lai sasniegtu savus mērķus, Jums nāksies izrādīt visu savu diplomātiju un spēju pārliecināt. Ja Jums šajā nedēļā ir ieplānotas kādas pārrunas vai tikšanās, tad Jums tām pienācīgi vajadzētu sagatavoties un “ieslēgt” savu šarmu, jo tādā veidā Jūs varēsiet sasniegt savus mērķus un palielināt savu ienākumu līmeni.

ŪDENSVĪRS

Šī ir jaunu paziņu un vajadzīgu sakaru iegūšanas nedēļa, tāpēc, ja Jums šajā nedēļā ir ieplānots kāds korporatīvs pasākums vai biznesa pusdienas, nodrošiniet sevi ar noderīgiem cilvēkiem, kuri pie nepieciešamības Jūs varētu atbalstīt, tāpat šis ir ļoti piemērots laiks, lai sāktu meklēt jaunus partnerus.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūsu personīgā enerģija būs ļoti zemā līmenī, taču noteikti nav vērts par šo pārdzīvot, jo tagad Jūsu organisms vienkārši krāj spēkus jaunam izrāvienam, tāpēc atslābinieties un gaidiet īsto brīdi, lai izdevīgu ieguldītu savu naudu vai beidzot saņemtu ilgi gaidīto paaugstinājumu.

Leave a Comment