Finanšu horoskops nedēļai no 14. – 20. novembrim

finansu-horoskops

AUNS

Jums šajā nedēļā būs iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, tāpēc nebaidieties uzņemties jaunus uzdevumus un neatsakieties no iespējas iegūt vērtīgu pieredzi un zināšanas. Tāpat par labu nāks jebkāda veida kursi un kvalifikācijas paaugstināšana. Galvenais – ticiet sev!

VĒRSIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka priekšniecība Jūs noliks kaut kādas ne visai vieglas izvēles priekšā. Ja Jūs nezināt, kā rīkoties – vispirms sevi iedomājieties vienā situācijā, bet pēc tam otrā. Tas variants, kurā Jūs sajūtat daudz vairāk pozitīvu emociju, arī būs pareizais.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā sāksies ilgi gaidītais laiks, kad Jūs varēsiet baudīt sava smagā darba rezultātus, taču tajā pat laikā zvaigznes Jūs brīdina – nevajadzētu atslābt un apstāties pie sasniegtā, jo tas ir tikai ceļa sākums, bet Jums priekšā ir vēl jaunas uzvaras.

VĒZIS

Nedēļa Jums iesāksies kā parasti. Darbs Jums nesīs labus ienākumus, taču zvaigznes iesaka pievērst uzmanību saviem izdevumiem un spontāniem pirkumiem, tāpēc vispirms noteikti kārtīgi visu saplānojiet un labi padomājiet, vai tas, ko vēlaties iegādāties, Jums vispār ir vajadzīgs. Tas Jums palīdzēs izvairīties no liekiem tēriņiem un parādiem.

LAUVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā sola diezgan saspringtu periodu. Var rasties negaidītas domstarpības starp Jums un Jūsu priekšniecību, taču Jums noteikti nevajadzētu to uztver kā aizvainojumu. Izmantojiet savu šarmu un profesionālās zināšanas, lai aizstāvētu savu viedokli. Tikai pārliecinoši argumenti un mierīga attieksme palīdzēs Jums nopelnīt cieņu un iegūt algas paaugstinājumu.

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā gaida panākumi, bet tikai tādā gadījumā, ja uzticēsieties savai iedvesmai. Pie katra veicamā uzdevuma Jums vajadzētu pieiet ļoti radoši, tad arī rezultāti pārspēs visas Jūsu cerības. Šī nedēļa būs saistīta ar jaunām idejām, tāpēc nebaidieties eksperimentēt.

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka būt piesardzīgiem savos izteicienos un attieksmē pret kolēģiem. Ja Jums nepatīk, ka strādā citi, vai arī Jums ir nepatika pret kādu no kolēģiem, nav nepieciešams to paziņot publiski. Esiet taktiski un centieties izvairīties no saziņas ar šādiem cilvēkiem. Ja Jūs tomēr nespēsiet kontrolēt savu attieksmi, tad šī uzvedība var nonākt līdz priekšniecībai un beigties ar smagu rājienu vai prēmijas atņemšanu.

 

Lasi vēl: Novembra mēneša horoskops- uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pievērst uzmanību savai emocionalitātei. Ja Jums neizdosies kontrolēt savu noskaņojumu, tas var traucēt Jums pakāpties pa karjeras kāpnēm. Atcerieties, ka visam jābūt ar mēru, bet, atrodot zelta vidusceļu finanšu jomā, Jūs varat sasniegt ļoti daudz.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa nesīs veiksmi darījumu noslēgšanā un jaunu biznesa partneru meklēšanā, jo visas ieplānotās tikšanās un pārrunas vainagosies panākumiem. Galvenais – ticēt saviem spēkiem un ņemt vērā apkārtējo vēlmes!

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem saskarsmē ar kolēģiem un biznesa partneriem, jo šajā periodā pastāv liels risks pāriet no profesionālām attiecībām un privātām, kas, savukārt, ne visai labi var atsaukties uz visu turpmāko darba jomā, tāpēc pacentieties nepārkāpt šo robežu, tad arī pavisam drīz būs gaidāmi pirmie panākumi.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa ir vairāk piemērota monotonam darbam. Ja Jums ir lietas, kas pastāvīgi tiek atliktas, tad šis periods ir ļoti labvēlīgs, lai tām beidzot ķertos klāt un novestu līdz galam. Tiekot galā ar visiem vecajiem uzdevumiem, Jūs atbrīvosiet vietu jauniem un labvēlīgi ietekmēsiet arī finanšu jomu.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā pieaugs darbaspēja. Izmantojiet šo iespēju, lai novestu visas lietas līdz galam un pārslēgtos uz daudz svarīgākiem projektiem. Tas atklās Jūsu slēptās profesionālās prasmes, kas palīdzēs Jums sasniegt vēl labākus rezultātiem, kā rezultātā arī pie lielākiem ienākumiem.

Leave a Comment