Finanšu horoskops nedēļai no 16. – 22. janvārim

 

saving-money-3

 

AUNS

Ir pienācis laiks atvadīties no visa tā, kas ierobežo Jūsu profesionālo un personīgo attīstību. Tas var būt gan ieradums vēlu celties, gan lietu atlikšana uz vēlāku laiku. Nebaidieties bruģēt savu ceļu uz panākumiem, tad arī Visums Jums palīdzēs tikt galā ar visiem šķēršļiem tajā!

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā būtu jārīkojas ļoti apdomīgi, jo tādā gadījumā Jūs nepieļausiet kļūdas, kas varētu kavēt Jūsu attīstību. Ir pienācis īstais laiks novērtēt sava pašreizējā darba perspektīvas un saprast, vai Jums vajadzētu mainīt stratēģiju, kā turpmāk virzīties augšā pa karjeras kāpnēm.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā vajadzētu stiprināt savu enerģētiku un piesaistīt labklājību, jo tagad Jums rokās ir visas kārtis, lai radikāli mainītu Jūsu finansiālo situāciju. Jums var tikt izteikts kāds izdevīgs piedāvājums, piedāvāta kāda perspektīva vakance vai uzrasties kāds neparasts hobijs, kas nākotnē var kļūt par labu ienākumu avotu. Pieņemiet apdomīgus lēmumus, taču negaidiet līdz pēdējam brīdim  – reizēm ir jāriskē, lai kļūtu par uzvarētājiem!

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu rūpīgi izvēlēties metodes, kas palīdzēs Jums sasniegt savus mērķus. Izvairieties no “netīrajām spēlēm”, jo mahinācijas bieži vien mēdz atklāties. Rīkojieties savās interesēs. Tēriņiem jābūt ļoti apdomīgiem.

 

LAUVA

Jums otrajā janvāra pusē vajadzētu izvairīties no ilgtermiņa saistībām finanšu jomā, kas nozīmē to, ka Jums nevajadzētu ņemt kaut kādus kredītus un aizņemties naudu no draugiem, radiem vai paziņām, turklāt, ja Jums jau ir parādi, tad būtu labāk tos sadalīt un sākt atmaksāt. Iespējams, ka Jums gribēsies dzīvot diezgan šiki, taču nedariet to uz rītdienas rēķina – tad janvāris Jums paies visnotaļ veiksmīgi!

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 16. – 22. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Jums zvaigznes rekomendē nezaudēt ticību sev un saudzēt savu labo noskaņojumu. Ar optimismu un iedvesmu Jūs varēsiet atrisināt par vissarežģītāko problēmu. Naudas tēriņus būtu labāk virzīt sava imidža vai pašrealizācijas virzienā.

 

SVARI

Neatlieciet uz rītu to, ko varat izdarīt jau šodien! Tas attiecas gan uz karjeru, gan pirkumiem, gan citām finanšu sektora lietām. Ja Jūs šajā gadā gaidāt brīnumu, bet nespersiet nevienu solīti tam pretī, Visums var izlemt Jums arī nepalīdzēt.

 

SKORPIONS

Pilnībā nododoties darbam, Jūs riskējat iegūt Vese***as problēmas, tāpēc astrologi šajā nedēļā iesaka veltīt nedaudz laika un naudas savai Vese***ai un kvalitatīvai atpūtai. Tas pilnīgi noteikti būs ļoti labs ieguldījums!

 

STRĒLNIEKS

Šajās brīvdienās Jums pilnīgi noteikti vajadzētu iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos, sarīkot svētkus! Tādi tēriņi gan var arī neatmaksāties un vienkārši atņemt Jums laiku, tāpēc visu nedēļu domājiet arī par savu karjeru un darbu.

 

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā varat iztērēt diezgan pamatīgu naudas summu, taču tas Jūs pilnīgi noteikti neuztrauks, jo Jūsu šīs nedēļas ieguldījumi pilnīgi noteikti atmaksāsies. Izvairieties aizdot naudu, jo atgūt parādu būs visnotaļ grūti, turklāt tas var ietekmēt ne tikai Jūsu finansiālo situāciju, bet arī savstarpējās attiecības kopumā.

 

ŪDENSVĪRS

Vieglprātīgā attieksme pret naudu šajā mēnesī ar Jums var izspēlēt ļaunu joku, tāpēc sāciet šo gadu ar plānošanu, nebaidieties pārbaudīt čekus, pievērsiet lielāku uzmanību saviem izdevumiem, un Jums noteikti izdosies uzlabot savu finansiālo situāciju.

 

ZIVIS

Pilnībā iespējams, ka ieguldījumu no Jums šajā nedēļā prasīs nevis finanšu joma, bet gan mīlas fronte. Nāksies izvēlēties, kas tad īsti Jums ir svarīgāks, un sekot izvēlētajam kursam. Pozitīvā dinamika būs lieciniece tam, ka esat izdarījuši pareizo izvēli.

 

 

 

Leave a Comment