Finanšu Horo***ps nedēļai no 17. – 23. oktobrim

AUNS

Šīs nedēļas laikā Jums noteikti nevajadzētu steigties notikumiem pa priekšu, tāpēc vispirms noteikti sastādiet rīcības plānu un pie tā arī stingri pieturieties. Ja Jūs padosieties emocijām un sāksiet ķerties no viena uzdevuma pie otra, tad nedēļas beigās Jūs sapratīsiet to, ka neko neesat paspējuši izdarīt.

VĒRSIS

Jums katra šīs nedēļas diena būs diezgan piesātināta, tāpēc Jums būs jāliek lietā visas savas spējas un spēku, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Zvaigznes Jums iesaka noteikt prioritāros uzdevumus un koncentrēties uz to izpildi. Ja Jūs pastāvīgi pievērsīsieties sīkumiem, riskēsiet ar visas savas enerģijas izšķērdēšanu.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā veiksmi var atnest darījumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu vai lieliem finanšu ieguldījumiem, tāpēc, izmantojot savu šarmu un individuālo pieeju katram klientam, Jūs paplašināsiet noderīgo kontaktu loku un pretendēsiet uz daudz augstāku amatu.

VĒZIS

Ja Jūs mīlat ar kolēģiem apspriest savu personīgo dzīvi, tad šajā nedēļā tas viss var novest pie kaut kādām tenkām un nopietni sabojāt Jūsu reputāciju, tāpēc sekojiet līdzi tam, ko runājat, un komunicējiet tikai par profesionālajām tēmām – tas palīdzēs Jums iegūt cieņu un, iespējams, arī prēmiju!

LAUVA

Šī nedēļā Jums var atnest ļoti daudz iespēju, galvenais – nebaidieties no pārmaiņām un neatsakieties no saviem mērķiem, turklāt šī nedēļa loti labi der arī tam, lai iegūtu jaunas zināšanas un atklātu jaunus talantus.

JAUNAVA

Panākumi finanšu jomā šajā nedēļā būs pilnībā atkarīgi no Jūsu darbības vai bezdarbības, tāpēc neatstājiet neko uz vēlāku laiku, mēģinot novest visu līdz galam un ievērojot noteiktos termiņus. Tādā gadījumā uz nedēļas beigām Jūs varēsiet iegūt stabilu peļņu un baudīt sava darba panākumus.

SVARI

Šī nedēļa ir lieliski piemērota plānošanai un jaunu ambiciozu mērķu nostādīšanai, tāpēc, ja Jūs šim jautājumam veltīsiet visu nepieciešamo laiku, Jūsu darbs izrādīsies daudz produktīvāks un pozitīvie rezultāti kļūs par neatņemamu Jūsu dzīves sastāvdaļu.

SKORPIONS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina par to, ka pastāv visnotaļ liela iespēja iekļūt parādos, tāpēc nepiekrītiet nekādiem apšaubāmiem projektiem un vispirms noteikti kārtīgi un detalizēti iepazīstieties ar visu nepieciešamo informāciju.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā viss būs jāņem zem savas kontroles, tāpēc centieties visus savus darbus veikt patstāvīgi, pretējā gadījumā Jūs varat iekulties nepatikšanās – šajā nedēļā Jūs varat paļauties tikai paši uz sevi!

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā radīsies lieliska iespēja izrādīt savas līdera dotības, tāpēc, ja Jūs vēlaties pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī palielināt savus ienākumus, izmantojiet katru iespēju, lai parādītu savu profesionalitāti. Ļoti svarīgi būs piesaistīt priekšniecības uzmanību un paveikt visus tās dotos uzdevumus!

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ļoti svarīgu lomu spēlēs Jūsu emocijas un spēja izlīdzināt konfliktsituācijas, tāpēc Jūs noteikti varat ķerties klāt sarežģītām sarunām vai nodibināt kontaktus ar jauniem partneriem, taču Jums jāprot laicīgi noņemt spriedzi, pretējā gadījumā viss negatīvais var iznākt uz āru visnepiemērotākajā brīdī un sabojāt visu kopainu.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums ir jābūt gataviem jebkurai situācijai, jo notikumi var attīstīties tik strauji, ka, ja Jūs nepaspēsiet uz tiem laicīgi reaģēt, varat nonākt visiem pārējiem aiz muguras, taču tas noteikti ne visai labi ietekmēs Jūsu finansiālo stāvokli, tāpēc domājiet pozitīvi un esiet gatavi jebkurām izmaiņām, jo tikai tādā veidā Jūs spēsiet saglabāt savu esošo pozīciju.

Leave a Comment