Finanšu horoskops nedēļai no 2. – 8. janvārim

 

One gold piggy bank outshines the three pink piggy banks standing in a line besides it

 

AUNS

Auniem ļoti augstās enerģijas aktivitātes dēļ var rasties komunikācijas problēmas. Saziņā ar klientiem, kolēģiem un partneriem centieties vairāk uzklausīt nekā runāt paši. Apdomājiet katru savu soli un katru vārdu, jo Jūsu finanšu veiksme slēpsies piesardzībā, it īpaši pirmajā nedēļas pusē.

 

VĒRSIS

Vēršiem vajadzētu izvairīties pārkāpt vispārpieņemtos noteikumus darbā, turklāt arī tādā gadījumā, ja Jūs pats esat šo noteikumu autor. Neprovocējiet apkārtējos un necentieties iejaukties kaut kādos konfliktos. Janvāra sākumā Jums vajadzētu pamēģināt izvairīties no jebkāda veida saskaršanās ar negatīvismu. Strādājiet komandā un aizmirstiet par egoismu. Jo vairāk Jūs strādāsiet kopējam labumam, jo labāk Jums būs nākotnē.

 

DVĪŅI

Dvīņiem nāksies likt lietā ne mazums pūļu, lai šajā nedēļā piesaistītu veiksmi finanšu jomā. Saplānojiet visas svarīgākās lietas un uzsāciet kaut kādus jaunus darbus. Ja Jūs šajā nedēļā nestrādājat, Jums būtu vairāk jāpievēršas sadzīviskajām lietām.

 

VĒZIS

Vēžiem šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai kaut ko iegādātos. Nežēlojiet līdzekļus uz to, kas kaut kādā veidā var atvieglot Jūsu dzīvi, dāvājot daudz vairāk pozitīvu emociju. Ieguldiet naudu savā izglītībā vai arī jaunu emociju iegūšanā, netaupiet arī uz mīļoto cilvēku rēķina, taču atcerieties par to, ka nevajag iztērēt visu līdz pēdējam centam.

 

LAUVA

Lauvām šī gada sākumā vajadzētu padomāt par to, kā palielināt savus uzkrājumus. Svarīgs panākumu elements būs piesardzība, smags darbs un mierīga saziņa. Uzņemieties kaut kādus papildus darbus, ja tie Jums palīdz nopelnīt vairāk, taču efektīvi sadaliet savus spēkus, lai nav tā, ka pārstrādājaties. Veiksme finanšu jomā gaida tikai tās Lauvas, kuras ticēs sev un saviem spēkiem.

 

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā vajadzētu tikt vaļā no visām negatīvajām domām, šaubām un nedrošības. Biežāk sakiet sev, ka varat kļūt bagātas, ka esat veiksmīgas. Koncentrējiet visu savu uzmanību uz noskaņojumu, no kā janvāra sākumā ļoti daudz kas būs atkarīgs. Šajā periodā Jums noteikti vajadzētu izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem.

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 2. – 8. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

SVARI

Neļaujiet nevienam ievilkt sevi kaut kādos finanšu rakstura konfliktos. Centieties risināt tikai savas lietas, nepievēršoties apkārtējo cilvēku problēmām. Šajā nedēļā Jums būtu vēlams ķerties klāt tam, ko visu laiku bijāt atlikuši uz vēlāku. Iespējams, ka ir pienācis laiks tikt galā ar parādiem un dažādu rēķinu apmaksu, bet aizdot naudu un ņemt jaunus kredītus šajā periodā pilnīgi noteikti nav vēlams.

 

SKORPIONS

Skorpioniem veiksmi finanšu jomā šajā nedēļā var dāvāt koncentrēšanās uz kaut ko konkrētu. Netērējiet savus spēkus uz lietām, kas nav tā vērtas, vissvarīgākie šajā nedēļā ir pienākumi. Astrologi iesaka nodarboties tieši ar tiem, lai izveidotu telpu “manevram” nākotnē. Lai zvaigznes būtu Jums labvēlīgas, sāciet šo gadu ar tikšanu vaļā no parādiem un problēmām.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem astrologi pēc iespējas ātrāk iesaka atrisināt visus jautājumus, kas saistīti ar naudu. Paļaujieties uz savu intuīciju, taču neaizmirstiet arī par loģiku. Kaut jaunu labāk šajā nedēļā neuzsākt, tāpēc koncentrējieties uz problēmām, kas ir aktuālas tieši tagad.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem zvaigznes šajā nedēļā iesaka nodarboties ar nākotnes lietu plānošanu. 2017. gads solās būt ļoti dinamisks un neparedzams, tāpēc tikai Jums pašiem būs pa spēkam kaut nedaudz sakārtot to, kas notiks Jūsu finanšu sektorā. Šī nedēļa Jums ir vislabvēlīgākā un produktīvākā janvāra nedēļa, tāpēc rīkojieties!

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā vajadzētu censties noregulēt visas domstarpības ar savu priekšniecību vai kolēģiem, jo problēmas ar komunikāciju var loti negatīvi atsaukties uz Jūsu finanšu panākumiem kopumā. Jūs šajā nedēļā varat nogludināt attiecības ar Jums svarīgiem cilvēkiem.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu baidīties tērēt naudu. Veselais saprāts – tas ir labi, taču pamēģiniet nežēlot naudu uz savu izklaižu un aizraušanos rēķina. Atlieciet nedaudz nākotnei, lai nenokļūtu nepatīkamā situācijā, taču atļaujieties sevi palutināt ar kaut ko pozitīvu. Janvāra sākums ir tieši tas laiks, kad par naudu var nopirkt arī laimi un labu noskaņojumu.

 

Leave a Comment