Finanšu horoskops nedēļai no 24. – 30. oktobrim

AUNS

Jums šajā nedēļā ies grūti tādā gadījumā, ja bieži sāksiet lūkoties atpakaļ, tāpēc visu to, kas kaut kad ir noticis Jūsu finansiālajā jomā, atstājiet pagātnē. Nodevība, vilšanās vai kaut kādi negatīvi momenti var Jūs nedaudz “sagraut”, tāpēc veltiet visu uzmanību saviem nākotnes plāniem, kas notikti prasa, lai tos realizējat.

VĒRSIS

Jums zvaigznes šīs nedēļas pirmajā pusē rekomendē nodarboties ar kaut kādu lietu plānošanu, bet uz nedēļas beigām pievērsties savu ideju īstenošanai, kas nākotnē visnotaļ labvēlīgi varētu ietekmēt arī Jūsu finansiālo stāvokli. Atcerieties, ka panākumi vispirms dzimst galvā, tāpēc domājiet pozitīvi un rīkojieties!

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pameklēt kādus jaunus hobijus vai aizraušanās, tāpēc pēc iespējas vairāk laika veltiet noderīgām izklaidēm – sporta zālei, lasīšanai, visam, kas fiziski vai garīgi Jūs attīsta. Tas ievērojami uzlabos Jūsu enerģētiku, kas, savukārt, palīdzēs Jums gūt nopietnus panākumus finansiālajā jomā.

VĒZIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā var dāvāt neticamu naudas veiksmi, taču, lai to atrastu, Jums būs nepieciešams nodrošināties ar īpašu ticību. Ja visas Jūsu domas un rīcība būs vērsta uz panākumiem, tad drīz vien Jūs sagaidīsiet arī pozitīvu rezultātu.

LAUVA

Jūs šajā nedēļā sagaida panākumi finanšu jomā tikai tādā gadījumā, ja Jūs izmantosiet savu gudrību un apkārtējo cilvēku padomus, pretējā gadījumā visas avantūras var pilnībā izgāzties, pieliekot treknu punktu arī Jūsu karjerai. Vislabākā stratēģija – nogaidiet un esiet ļoti piesardzīgi!

 

Lasi vēl: Fen-šui noslēpumi: kāds maks piesaista naudu

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā tiek rekomendēts nedaudz ietaupīt, lai gala rezultātā nepaliktu bez graša kabatā. Pirkumi var likt Jums vilties, tāpēc tos noteikti atlieciet uz kādu labāku laiku. Šajā nedēļā saplānojiet tuvāko nākotni un izvairieties no spontānas rīcības, jo riski šajā periodā pilnīgi noteikti var radīt ļoti nepatīkamas sekas.

SVARI

Jums šajā nedēļā uzlabot savu finansiālo stāvokli palīdzēs pievēršanās sīkumiem, tāpēc pacentieties neizlaist no sava redzes loka likteņa sūtītās zīmes. Naudas veiksme no Jums slēpsies, taču ar tuvo cilvēku palīdzību un ticību sev Jums noteikti izdosies to notvert, tāpēc nedēļas beigās Jūs pat gaidīs ienākumu pieaugums.

SKORPIONS

Finansiālajā jomā Jums šī nedēļa nebūs visnotaļ produktīva, tāpēc zvaigznes Jums iesaka atpūsties un uzkrāt spēkus jaunām uzvarām. Šī nedēļa nav pārāk piemērota arī kaut kādu problēmu risināšanai vai kāpšanai pa karjeras kāpnēm. Nedaudz patērēties Jūs varat mēģināt uz nedēļas beigām, nopērkot sev kaut ko skaistu un paceļot sev garastāvokli.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā ir ieteicams būt diezgan piesardzīgiem, jo problēmas ar likumu Jums var atnest diezgan lielus tēriņus. Lai finansiālā veiksme no Jums nenovērstos, labāk nodarboties ar saviem tiešajiem pienākumiem biznesā, darbā un mājās.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka izvairīties no skandāliem un konfliktiem gan darbā, gan biznesā, pretējā gadījumā Jūs riskējat pazaudēt savu partneru cieņu. Centieties izvairīties arī no liekulības un tukšiem solījumiem, saglabājiet mieru un kārtību, norobežojoties arī no ikdienas apnicīgajām problēmām, turklāt arī svarīgu lēmumu pieņemšanu būtu vēlams atlikt uz nākamo nedēļu.

ŪDENSVĪRS

Lai Jūs realizētu visus savus plānus, Jums ir nepieciešams spert stingrus soļus, taču bez liekas agresijas. Šī nedēļa ir visnotaļ labvēlīga tam, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, bet nedēļas otrajā pusē Jūsu finansiālo stāvokli visnotaļ labvēlīgi ietekmēs labdarība un apkārtējo cilvēku palīdzība.

ZIVIS

Jums noteikti ir jāatceras tas, ka izmaiņas – tās ir ceļš uz jaunām uzvarām, tāpēc mēģiniet atrast sevī kaut ko jaunu. Finansiālā veiksme var būt paslēpusies kaut kur ļoti dziļi Jūsu iekšējā pasaulē – piemēram, ļoti iespējams, ka Jūs pilnībā neizmantojat kaut kādu savu talantu.

Leave a Comment