Finanšu horoskops nedēļai no 27. marta līdz 2. aprīlim

AUNS

Finanšu lietas šajā nedēļā jums būs īsts izaicinājums. Zvaigznes jums šajā periodā iesaka neko jaunu neuzsākt, jo no tā nebūs nekāda labuma. Neņemot vērā jūsu lielo apņēmību un pašatdevi finanšu jautājumos, lieli ienākumi nav gaidāmi. Pastāv iespēja, ka satrauksieties par kaut kādiem sīkumiem, bet jums būtu jākoncentrējas uz pagātnes kļūdu labošanu. Pašreizējās lietās pamatojieties uz iepriekšējo pieredzi.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību tai naudai, kas nav jūsu, bet jums ar to ir kaut kāda saistība. Trešdiena un ceturtdiena ir labvēlīgas dienas, lai tiktu skaidrībā ar ģimenes budžetu. Klausieties ziņas: kaut kādi labvēlīgi jaunumi šajās dienās var jums palīdzēt izdomāt, kur ieguldīt naudu. Brīvdienās Mēness radīs labvēlīgu vidi ienākumu pieaugumam.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā var rasties visnotaļ saspringta situācija naudas jautājumos. Pilnīgi noteikti nav vēlams ņemt kredītu vai aizņemties naudu, lai iegādātos kaut kāda greznumlietas. Sekojiet līdzi tam, lai jums būtu apmaksāti visi rēķini, pretējā gadījumā bez soda procentiem neiztikt.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā būs jārisina finanšu jautājumi darbā, turklāt tas būs jādara visnotaļ ātri. Ja jūs patiešām gribat labi nopelnīt, atgriezties pie tās lietas, kuru kaut kad uzsākāt, bet pametāt. Ja jūs to tagad novedīsiet līdz galam, gūsiet peļņu. Tiem, kuriem ir savs bizness, vajadzētu koncentrēties uz ilgtermiņa projektiem un senu finanšu jautājumu risināšanu.

LAUVA

Jūsu finanšu lēmumus šajā nedēļā ļoti spēcīgi ietekmēs morālās īpašības: dāsnums, nesavtība, kauns kaulēties un pašcieņa, kas neļaus atzīt to, ka kaut kas jums nav pa kabatai. Jūs savām finanšu lietām šajā periodā pieiesiet no morāles skatu punkta. “Labi vai slikti” jums būs daudz svarīgāk par “izdevīgi vai neizdevīgi”.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Jūsu finanses šajā nedēļā ir pakļautas riskam. Jūs ļoti daudz tērēsiet, bet tur, kur runa iet par ienākumiem, iejauksies neparedzēti apstākļi. Izvairieties no lieliem tēriņiem un atlieciet visas svarīgās finanšu lietas uz vēlāku laiku. Pastāv iespēja nokļūt parādos, tāpēc esiet ļoti uzmanīgi!

SVARI

Jums ļoti daudz laika aizies citu cilvēku finanšu problēmu risināšanā. Retrogradā Venēra īslaicīgi izmainīs jūsu skatījumu uz naudu un apstākļiem ap jums. Ļoti daudzi jautājumi, kurus jūs līdz šim uzskatījāt par atrisināmiem, pagriezīsies uz pilnīgi citu pusi, un Jums nāksies steidzami pieņemt kaut kādu lēmumu. Visintensīvākā nedēļas diena būs ceturtdiena, tāpēc jau no paša rīta nodrošinieties ar enerģiju.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērsties tiem darbiem, kurus esat atstājuši novārtā. Ja jūs visu atrisināsiet ļoti ātri, tas nesīs ienākumus. Trešdiena un ceturtdiena ir piemērota dažādu ilgtermiņa finanšu līgumu parakstīšanai, kā arī tas ir labvēlīgs laiks, lai nopietni paanalizētu savu finanšu situāciju. Sarunas par naudu būs ļoti konstruktīvas.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā riskējat pazaudēt naudu vai nokļūt parādos. Tas viss var notikt gan draugu dēļ, gan arī jūsu ambiciozo vēlmju dēļ. Tajā pat laikā zvaigznes paredz, ka jūs varat tikt pie diezgan lielas naudas, taču jums nevajadzētu steigties to tērēt, pretējā gadījumā jūs pazaudēsiet daudz vairāk, nekā būsiet ieguvuši.

MEŽĀZIS

Zvaigznes paredz, ka šī nedēļa ir visnotaļ nelabvēlīga tam, lai iegādātos kaut kādas jaunas lietas savai mājai. Piemēram, interjera priekšmetus vai jaunas mēbeles. Jūs nespēsiet šīm lietām rast vietu – tik ļoti tās neiederēsies vidē! Arī pārējās finanšu lietas nenesīs nekādu labumu, taču ar tām jūs varēsiet nogaidīt, nekas steidzams tas nebūs!

ŪDENSVĪRS

Retrogrādā esošā Venēra ietekmēs jums apkārt esošo cilvēku rīcību finanšu sfērā. Par gudriem viņu lēmumus nenosauksiet! Personīgi jums tas nekādi nekaitēs, taču jūs nepaliksiet arī malā stāvam – palīdzēsiet cilvēkiem tikt galā ar viņu problēmām. Nedodiet viņiem naudu, dodiet labu padomu!

ZIVIS

Jums šajā nedēļā finanšu dzīve atnesīs ļoti daudz notikumu un arī likstu. Otrdien jums pilnīgi noteikti nevajadzētu nodarboties ar finanšu lietām, jo Mēness stāvoklis var ietekmēt jūsu veselo saprātu. Jūs padosieties savām spontānajām vēlmēm. Trešdiena un ceturtdiena ir ļoti labvēlīgas tam, lai iegādātos jaunas lietas.

 

Leave a Comment