Finanšu horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam – finansēs sagaidāms haoss!

Mēs sagaidām dziļas analīzes nedēļu un nākamo posmu plānošanu. Augusta sākums ir nelabvēlīgs aktīvajām darbībām darbā un biznesā. Retrograda Merkurs un Mēness padarīs šo aktivitāti haotisku un nesniedz rezultātus. Šī ietekme ir vairāk piemērota apkopošanai nekā jaunam sākumam. Par gaidāmo nedēļu zvaigznes dod mums visu pelnīto pārtraukumu, ja ir ideāla iespēja novērtēt pašreizējo situāciju un apskatīt savu darbu un biznesu no ārējā novērotāja viedokļa.

Auns

Šonedēļ Auns būs pilns ar enerģiju un optimismu.  Nākamās septiņas dienas dažos jautājumos var kļūt par izrāvienu, kas prasa drosmi, apņēmību un milzīgu pašapziņu. Izmantojiet maksimālu radošo potenciālu, iesaistieties pašreklāmā, spēlēs ar valūtas maiņu. Laikposms no 30. jūlija līdz 5. augustam ir piemērots drosmīgiem paziņojumiem, intervijām un uzņēmējdarbībai.

Lasi arī: 5 visvairāk atriebīgās Zodiaka zīmes

Vērsis

Vērsim būs laba nedēļa neformālam darbam. Priekšlikumi par nepilna darba laika vai nepilnas slodzes darbu tiks piedāvāti no visām pusēm. Mēģiniet izmantot iespējas, kamēr jums ir iespēja spīdēt un nopelnīt. Tāpat būs iespējams  atrast izeju no strupceļa  vai pārvērst slepeno piedzīvojumu, kas sola veiksmi. Tomēr starp personīgo dzīvi un karjeru pieaugs pretrunas: var ciest uzņēmējdarbības reputācija vai var sagrūt ģimenes pārvalde.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment