Finanšu horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam – finansēs sagaidāms haoss!

Dvīņi

Šī nedēļa sola Dvīņiem panākumus, ambīciju nostiprināšanu, intelektuālās spējas un slēptos talantus, pateicoties kuriem būs iespējams atrisināt sarežģītus jautājumus, lai rastu kompromisa risinājumus, lai uzvarētu ietekmīgus cilvēkus savā pusē. Sākotnējā izeja no vissarežģītākajām situācijām pašas par sevi liks domāt. Vienīgā lieta, par kuru jāzina: neuzticieties cilvēku vārdiem, it īpaši iestāžu solījumiem. Naivitāte šonedēļ nebūs laba.

Lasi arī:  Ja sievietei ir vismaz 9 no šīm 14 īpašībām – nekavējoties apprecieties!

Vēzis

Vēžiem būs labākās septiņas dienas ilgtermiņa plāniem un  ienākumu palielināšanai. Astroloģiskās tendences laika periodā no 30. jūlija līdz 5. augustam veicinās dažādu karjeras un finanšu jautājumu risināšanu. Centieties izvairīties no impulsīviem lēmumiem; tagad jums ir jāpierāda pasaulei un apkārtējiem cilvēkiem jūsu uzticamība un kompetence.

Lauva

Lauvas pārstāvji šonedēļ spēs ievērojami paplašināt savas spējas un iekļūt jaunos biznesa attīstības un karjeras attīstības virzienos. Šīs septiņas dienas solījums kopā ar veiksmes nosacījumu būs personiska darbība, iniciatīva. Mēģiniet neveikt darbu – tagad vairāk nekā jebkad ir svarīgi kontrolēt visas savas dzīves jomas. Vienu darbu uzvaras un kaut kā cita izlaidums, ir saistītas ar problēmām un mazām  nepatikšanām ar naudu.

Jaunava

Zvaigznes iesaka Jaunavām neiesniegt publiskos paziņojumus šonedēļ. Tas var izraisīt konfliktus ar vadību, kolēģiem vai biznesa partneriem. Ņemot vērā situāciju, daudz efektīvāk ir strādāt ar to, kas nav saistīts ar kolektīvu darbību. Turklāt dzīves vidi ietekmēs kaut kas personisks: līdzjūtība vai pretdarbība pret cilvēku. Bet materiālajā jomā jums tagad ir pilnīga rīcības brīvība –  veiksme ir jūsu pusē.

Lasīt arī:  Nesaderība attiecībās: labāk šķirties ātrāk, jo vēlāk būs grūtāk

Svari

Nākamā nedēļa nelabvēlīgi var attīstīties Svaru pārstāvjiem. Riska zonā ietilpst viss, kas attiecas uz naudu, nekustamo īpašumu un darījumu attiecībām. Mēģiniet apturēt darījumu partneru meklēšanu, atlikt uz nākamo nedēļu, aizņemties personiskos nolūkos. Atturieties no visa, kas ir virspusīgs un apšaubāms, lai netiktu apdraudēti jūsu plāni un  piesaistītu panākumus.

Skorpions

Šonedēļ jūs varat nogurt strādāt, un saziņa ar kolēģiem var radīt lielu diskomfortu. Jūs jutīsiet lielu spiedienu uz jums. Tāpēc (ja jums ir iespēja), mēģiniet kārtot lietas un pabeigt visas darbības. Un neparedzēti trūkumi un neveiksmes šonedēļ – tās būs bieži, ja jūs kavēsieties ar projektiem un ar termiņiem.

Strēlnieks

Nākamā nedēļa var šķist svaiga, jo jums būs jāiet ekonomikas režīmā. Šonedēļ tiek apbalvotas ambīcijas,  pašapziņa  un nekontrolēti tēriņi. Jums vajadzētu piesargāties no nevajadzīgas brīvas naudas attieksmes. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kas nodarbojas ar tirdzniecību, apmaiņas operācijām, konsultācijām un īpašuma tālākpārdošanu. Panākumi un ieņēmumu pieaugums ir apsolīts mākslas un skaistuma jomā.

Lasi arī:  Atbalsta frāzes grūtiem dzīves brīžiem

Mežāzis

Šonedēļ tipisks Mežāzis var kļūt diezgan impulsīvs, kas nav pārsteigums. Izvairieties no steidzamiem lēmumiem, racionāli domājat un ņemiet vērā citu viedokļus. Pretējā gadījumā var būt konflikts vai neveiksme. Tagad jūsu iniciatīvas nevar atrast izpratni un atbalstu. Pat pieejamo finanšu resursu iznīcināšana radīs grūtības. Turiet klāt ciešus cilvēkus un pārbaudiet visu ienākošo informāciju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, kas saistīts ar citu cilvēku naudu, mākslu, banku un izklaidi, sabiedrību vai tirdzniecību, var radīt daudz problēmu un satraukumu. Ja ir iespēja atpūsties, vai paņemt dažas dienas atvaļinājuma, tas būs veiksmīgs. Šādas iespējas trūkums jūs novedīs pie neskaidrības centra. Šajā gadījumā mēģiniet līdzsvarot atpūtu un darbu.

Zivis

Zivīm, kas ir aizņemtas savā karjerā, šogad augustā, it īpaši nākamajā nedēļā, vajadzētu gūt ievērojamus panākumus. Pārējā daļā šīs septiņas dienas var būt neitrālas: negaidīti vai pozitīvi notikumi nav gaidāmi.

Leave a Comment