Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: Vērsi sagaida veiksme, Skorpionu – pārmaiņas!

Mēneša finanšu zvaigžņu prognoze ir lielisks rīcības ceļvedis tiem, kas vēlas pareizi plānot finanšu un darba lietas, vadoties pēc zvaigžņu noskaņojuma. Pēc ekspertu prognozēm, pirkumi un izdevumi novembrī neiztukšos jūsu maku.

Zvaigžņu eksperti mūs visus nekavējoties brīdina, ka novembris solās būt dinamisks un ļoti labvēlīgs – gan iepirkšanās, gan darba veikšanai, gan darījumu veikšanai. Ir ļoti svarīgi atcerēties, ka vislabvēlīgākais laiks pienāks, kad Merkurs 10. datumā pāries Strēlnieka zīmē. Pēdējās 20 rudens dienas izvērtīsies ļoti, ļoti produktīvas, monetāras un ļoti pozitīvas jebkura veida darbam – īpaši komandas darbam.

Auns

Aunu naudas lietas novembrī lielā mērā būs atkarīgas no viņu sociālajiem sakariem. Šis ir tieši tas periods, kad izdevīgam piedāvājumam var nonākt pavisam nejauši – no jauna paziņas, kolēģa vai radinieka. Jums nevajadzētu atteikties no sanāksmēm, korporatīviem pasākumiem vai saziņas sociālajos tīklos. Kopumā novembrī varat droši plānot lielākos pirkumus un komandējumus.

Vērsis

Naudas veiksme un paaugstināta produktivitāte, fiziskā un intelektuālā izturība sagaida Vērsi, bet vairāk mēneša otrajā pusē. Tas liek domāt, ka naudas pelnīšanas process var kļūt interesants. Daļu naudas vēlams tērēt sev: vari atjaunināt savu garderobi, nopirkt kaut ko garšīgu, samaksāt par kursiem, apmeklēt jaunu vietu. Ieguldījumi nākotnē Vērsim ir visperspektīvākā izdevumu pozīcija.

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada novembrim: lai jaunais stils pievilina veiksmi!

Lasi arī: Jeļena Golunova: kādām likteņa zīmēm jums jāpievērš uzmanība

Dvīņi

Dvīņi spēs sakārtot finanšu lietas, kuras jau sen bija jāpabeidz. Parakstot papīrus un veicot finanšu darījumus, labāk nepaļauties uz pretējās puses godaprātu. Ne visi Dvīņi noteikti sastapsies ar maldināšanu, bet tomēr vērīgums palīdzēs viņiem ietaupīt naudu un sirdsmieru, īpaši novembra pirmajās 8-10 dienās. Tālāk būs vieglāk – pateicoties Merkuram.

Vēzis

Mēneša sākums Vēžiem būs ideāls svarīgu sadzīves pirkumu veikšanai. Tas varētu būt remonts, elektronikas atjaunināšana, mēbeļu iegāde. Jaunus sākumus biznesā un darbā labāk sākt 8. novembrī. Novembrī var parādīties atziņas, kas palīdzēs saprast, kur un kā sekot. Novembra beigas būs ļoti stabilas un ideālas finansiālai darbībai un biznesa uzsākšanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment