Prognoze 2023. gada 2. novembrim: Aunu sagaida negaidīts notikums, Mežāzim jātiecas uz pozitīvo!

♈ Auns

Šodien notikumi uzņems negaidītu pavērsienu – notiks kas tāds, kas ļaus paskatīties uz situāciju citādāk. Un būs labāk, ja darīsi tieši tā, jo nekas nenotiek par velti! Iespējams, ka Visums jūs par kaut ko brīdina, un jums ir jāpielāgo daži plāni.

♉ Vērsis

Ceturtdien viss noies greizi – mazi un lieli šķēršļi, kas rodas tur, kur, šķiet, pēc definīcijas nevar pastāvēt, brīžiem tracinās. Bet nelieciet savas dusmas uz citiem, tā ir vienkārši slikta diena, un neviens nav vainīgs, ka jūsu bizness “apstāties”.

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada novembrim: lai jaunais stils pievilina veiksmi!

Lasi arī: Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada novembrim: nenogrieziet savu laimi!

♊ Dvīņi

Vai kāda situācija jūs jau ilgu laiku traucē? Vai jūsu attiecības ar kādu sev apkārt neveidojas tā, kā jūs vēlētos? Ir pienācis laiks izteikt savas pretenzijas! Runājiet tieši, bez mājieniem par visu, kas jums neder. Un tā kā nevienam nepatīk kritika, “saldiniet” savu runu ar komplimentiem un pretinieka nopelnu atzīšanu.

♋ Vēzis

Šajā dienā jums ir nosliece uz melanholiju, un garlaicīgas, ikdienišķas lietas var jūs iedzīt īstā melanholijā. Neļaujiet tam notikt, dariet tikai to, kas jūs patiešām interesē, izmēģiniet kaut ko jaunu. Un padomājiet par to, kas šobrīd var uzlabot jūsu garastāvokli un sagādāt sev prieku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment