Kas tu esi– mednieks vai medījums? Flirta horoskops visām zodiaka zīmēm

1. Auns

Auni aktīvi flirtē, taču tas notiek nemākulīgi. Kā likums, viņiem pašiem šķiet, ka viņi ir ļoti neatvairāmi, taču diemžēl viņu koķetēšana apkārtējos izraisa vai nu smaidu, vai arī neveiklības sajūtu. Pie visa vainīgs tas, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt paaugstināts pašvērtējums un viņi bieži vien pārāk augstu novērtē savu pievilcību. Taču tas viņus neaptur.

Auni ierauga koķetēšanai piemērotu simpātisku objektu un sāk to iekarot ar visiem pieejamajiem verbālajiem un neverbālajiem līdzekļiem.

Dažreiz šāda taktika dod lieliskus rezultātus. Ne pārāk izlutināti ar uzmanību no pretējā dzimuma cilvēki labprāt uzķeras uz Aunu flirta āķa un atbild viņiem ar to pašu.

2. Vērsis

Vērši gandrīz nemaz neflirtē. Viņu augstā pašvērtība neļauj viņiem atklāti flirtēt ar pretējā dzimuma pārstāvi, un vispār flirta izmeklētā māksla nav viņu stihija, jo viņi ir pārāk materiālistiski, lai vēl tērētu savu laiku šādām rotaļām. Taču pat ja Vērši sāk flirtēt, tad to dara tik savaldīgi, ka tas gandrīz nav pamanāms. Visādā ziņā no malas nav pat redzams, ka Vērsis kādu mēģina “lenkt”.

Vērši neizrāda savu interesi par otru cilvēku tikmēr, kamēr tas otrs nedod kaut kādu zīmi, ka viņam arī simpatizē šis Vērsis. Vēršiem ir skaidri jāzina, ka viņi nenokļūs neveiklā situācijā, ja sāks ar kādu koķetēt.

3. Dvīņi

Dvīņiem flirts ir mīļākā rotaļa. Gandrīz ir neiespējami stāties pretī šīs zīmes pārstāvju flirtēšanai, jo viņi izmanto ne tikai smaidu un šaušanu ar acīm, bet arī psiholoģijas zināšanas. Viņi glaimo patmīlīgiem cilvēkiem, viegli paķircina tos, kuriem patīk ironija un pašironija, un izturas vienaldzīgi pret tiem, kuri izvēlas “mednieka” lomu.

Dvīņi perfekti zina, kā vajag savaldzināt – visi viņu žesti un skatieni apbur, bet balss pakļauj citus. Turklāt viņi paši vispirms no sirds izbauda pašu radīto pirmo iespaidu, bet pēc tam veikli manipulē ar tiem, kuri nokļuvuši viņu pievilcības gūstā.

4. Vēzis

Vēžu flirts izpaužas diezgan savdabīgi. Viņi nekoķetē, bet cenšas savu simpātiju objektu apvīt ar rūpēm un uzmanību. Viņi ļoti interesējas par sava izraudzītā cilvēka gaitām, Vese***as stāvokli un pat par radiniekiem. Šīs zīmes pārstāvji nekad nelenc kādu cilvēku tikai izklaides dēļ. Viņi sāk flirtēt tikai ar tiem, ar kuriem gribētu uzturēt patiesas mīlas attiecības. Vēži savas simpātijas izrāda mazliet neveikli, taču no sirds, viņi ieliek savu dvēseli jebkurā flirta mēģinājumā.

Ja esat iepaticies Vēzim, tad esiet gatavs tam, ka jūs tiksiet pabarots, jums regulāri sniegs sīku palīdzību un uzklausīs visu, ko jūs teiksiet. Tiesa, dažreiz tas viss ir mazliet uzbāzīgi.

5. Lauva

Lauvām flirts ir tikpat dabiska lieta kā elpošana. Šīs zīmes pārstāvji pat neapzinās, ka rotaļājas ar apkārtējiem, Lauvām tas ir vienkārši saskarsmes veids. Attiecīgi viņiem ir pilnīgi vienalga, ar ko flirtēt – ar iespējamajiem mīlestības partneriem, ar priekšniecību, ar pakalpojumu sfēras darbiniekiem vai ar draugiem. Jebkurš pretējā dzimuma pārstāvis var kļūt par Lauvu koķetēšanas objektu, ja vien Lauva izjūt pret šo cilvēku kaut vismazākās simpātijas.

Šāda uzvedība ļauj Lauvām atrisināt daudzus strīdīgus jautājumus, taču dažreiz tā kļūst par iemeslu pārpratumiem un problēmām. Diemžēl ne visi saprot, ka Lauvas koķetēšana ne vienmēr ir ielūgums uz tuvām attiecībām.

6. Jaunava

Flirtēšanas ziņā Jaunavas iedalās divās kategorijās. Pirmā kategorija ir tie, kuri flirtējot tēlo nepieejamību, taisa kaprīzes un liek sevi iekarot. Viņas izvirza noteikumus un vēlas, lai viss būtu tā, kā viņas vēlas. Jo vairāk šādas Jaunavas interesē pretējais dzimums, jo izvēlīgākas viņas paliek, demonstrējot savu “nesaldo” raksturu.

Otrās kategorijas Jaunavas flirtējot pašas vēlas kļūt par “kalpiem” – viņas cenšas visur izpatikt savam iekāres objektam, nepievērš uzmanību neveikliem, dažreiz pat vulgāriem jociņiem, neveikli koķetē. Tajā pašā laikā Jaunavas ir tik atklātas savā flirtēšanā, ka nereti to, kuru cenšas iekarot, nostāda diezgan divdomīgā pozā.

7. Svari

Svari dievina flirtu un virtuozi piekopj flirta mākslu. Viņi sevi parāda tieši ar koķetēšanas palīdzību, tāpēc šo prasmi pilnveido pilnīgi uz visiem, kas nokļūst viņu tuvumā. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem koķetēšana nav iemesls ar kādu iepazīties, lai gan sirds dziļumos viņi tomēr cer, ka savas pievilcības demonstrēšana viņiem palīdzēs iekarot “prinča” (“princeses”) sirdi.

Svari ir ļoti teatrāli, tāpēc viņu flirts bieži pārvēršas mazos uzvedumos, kuri piesaista ne tikai tā cilvēka, kuram tas domāts, uzmanību, bet arī to, kuri ir liecinieki šai mini izrādei. Starp citu, dažreiz šāda publiska koķetēšana var nest pilnīgi negaidītus augļus un saved kopā ar pavisam citu cilvēku, nevis to, kurš bija mērķis mīlestības uzbrukumam.

8. Skorpioni

Skorpioni neflirtē, viņi hipnotizē. Viņu magnetizētais skatiens piepildās ar sevišķu jēgu, kad viņi skatās uz to cilvēku, kuru vēlas apburt, un dažreiz no tādiem skatieniem kļūst neomulīgi. Flirtu tā klasiskajā izpratnē šīs zīmes pārstāvju izpildījumā grūti iedomāties, tāpat arī viņiem trūkst viegla rotaļīguma ar citiem cilvēkiem.

Skorpioni nemanāmi auž savus tīklus, viņi it kā samazina telpu apkārt savam “upurim” – pēc skatieniem nāk “nejaušu” pieskārienu laiks, pēc tam intīma čukstēšana austiņā. Dažreiz viņu apburšanas arsenālā ietilpst pavisam fantastiski stāstiņi par tēmu “Cik grūta dzīve”.

9. Strēlnieks

Flirtējoši Strēlnieki – fantastiska aina. Tā ir atklāta ķermeņa valoda, spridzīgs humoriņš, uzbāzība. Ja viņiem kāds iepatīkas, viņi neslēpj savas jūtas. Kompānijās viņi vēršas tikai pie tiem, kas viņiem patīk, visi viņu jociņi ir domāti tikai simpātiju objektam, Strēlnieki ir neparasti dāsni. Turklāt šādi rīkojas gan šīs zīmes vīrieši, gan arī sievietes.

Strēlnieki var koķetēt ne tikai ar tiem cilvēkiem, kas viņiem patiesībā ir vajadzīgi. Dažreiz viņi ar flirta palīdzību piesaista to cilvēku uzmanību, kuri ar mīlas pilnām acīm skatās uz kādu citu. Strēlnieki vienkārši nevar izturēt, ja kāds cits ir populārāks par viņiem.

10. Mežāzis

Mežāži neflirtē, viņi ņem triecienā. Ja viņiem kāds patīk, viņi regulāri zvana vai raksta, par iemeslu minot pilnīgi muļķīgus ieganstus. Dažreiz pat ierodas bez uzaicinājuma sava pielūgsmes objekta mājā. Viņi ir uzbāzīgi, brīžiem pat par daudz, tāpēc pielūgsmes objektam vieglāk ir pateikt “jā”, nevis skaidrot, kāpēc jūs negribat ar viņu kontaktēties.

Protams, Mežāži var arī vienkārši smaidīt, pašaudīt ar actiņām un veikt atbilstošas ķermeņa kustības, taču tas ir tikai tādā gadījumā, ja viņiem ir nepieciešams vienreizējs sekss ar to cilvēku, kuru pašlaik lenc. Ja Mežāžiem ir nopietni nolūki, viņi laiku flirtēšanai netērē, bet uzsāk ilgstošu “uzbrukumu”.

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk flirtēt, taču ne vienmēr tas izdodas virtuozi. Ja viņiem ir labs noskaņojums, tad no viņu koķetēšanas burtiski skan gaiss, viņi bārsta veiksmīgus jociņus, viņu acis spīd, bet lūpās rotājas aicinošs smaids. Tādā brīdī ir grūti turēties viņiem pretī, pat ja Ūdensvīri paši nezina, ko īsti vēlas no tā cilvēka, ar kuru pašlaik koķetē.

Taču, ja Ūdensvīrus kaut kas nomāc vai viņi ir ar kaut ko neapmierināti, viņiem flirtēšana padodas ar grūtībām pat ar tiem cilvēkiem, kurus pirms tam veiksmīgi centās iekarot. Viņu kustības tad paliek neveiklas, parādās aizdomīgums, bet no viņu pieskārieniem dveš nevis erotiskums, bet gan aukstums. Interesanti, ka pat šādā brīdī viņi tomēr nepārstāj flirtēt.

12. Zivis

Zivis flirtē ļoti uzmanīgi. Viņas it kā šaubās par mīlas spēļu jēgu, tāpēc vispirms noskatās, varētu pat teikt, pielaiko savu nākamo “upuri” sev. Un tikai tad, kad saprot, ka jau ir gandrīz iemīlējušās, sāk koķetēt. Zivīm tas izdodas vienlaikus gan erotiski, gan aizkustinoši.

Šīs zīmes pārstāvji kā likums balstās nevis uz mutisko, bet gan ķermeņa valodu, tādējādi viņu ķermenis iekarošanas brīdī ir daudz aktīvāks nekā viņu valoda. Daiļrunība Zivīs pamostas vēlāk – tad, kad viņas sāk uzticēties savam simpātiju objektam, kad pārstāj kautrēties no viņa un nolemj savā koķetēšanas spēlē iet līdz galam.

la.lv

Leave a Comment