Foto: Zoodārzā Krievijā piedzimis viens varen blēdīgs tīģerēns

Brīnišķīgi foto, kas pierāda, ka baltā tīģera mātes instinkti nav nemaz tik tāli no mūsu pašu instinktiem – bildes ir uzņemtas zoodārzā Krievijā.

1  2

3

Mazais tīģerēns, kurš ir viens no diviem jaundzimušajiem baltajiem tīģeriem Novosibirskas zoodārzā, piesaistīja pūļa uzmanību ar savām aizraujošajām spēlītēm, kāpjot mammai uz galvas un neliekot to mierā.

Krievu fotogrāfs Aleksandrs Lukins notvēra šo jautro atgadījumu, kas norisinājās vienā no pirmajām tīģerēnu parādīšanās publikā.

4

5 6

Viņš teica: “Tīģerēns bija pavisam nelietīgs. Man bija sajūta, ka šī savstarpējā komunikācija bija līdzīga tam, kā to dara cilvēki. Mazulis darīja visu, ko vien vēlējās, lēkājot pa savas mammas galvu. Un bija redzams, ka viņai tas nepatika, bet viņa samierinājās ar sava tīģerēna slikto uzvedību. Tāpat, kā to dara cilvēki – mēs mīlam savus bērnus tik ļoti, ka pieveram acis viņu sliktajai uzvedībai – šī tīģerēna māte darīja to pašu.”

Lukins bieži apciemo šos jaunos tīģerēnus Krievijas zoodārzā un viņš uzskata, ka savvaļā viņiem būtu mazas izdzīvošanas iespējas.

7

9 10

 

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment