Fotogrāfs iemūžinājis prieku un agoniju bērniņa dzemdību laikā

Gustavo Gomezs ir iemūžinājis gandrīz katru mirkli no savas dzīves biedrenes, Prisillas, dzemdību laika. Sākot ar pirmajām sāpēm, līdz paša bērniņa nākšanai pasaulē. Viss process ilga aptuveni 20 ilgas un mokošas stundas.

Pāris mitinās Brazīlijā un nolēma spert šo neierasto soli, dokumentēt dzemdības, kad nolēma, ka pašām dzemdībām ir jānotiek mājās. Sākoties pirmsdzemdību sāpēm, Gustavo centās piedabūt Prisillu uz pozēšanu kamerai, bet viņš tam meta mieru, jo Prisilla nebija spējīga pozēt, pieaugošo sāpju dēļ.

Viss ir iemūžināts, kā topošā māmiņa mēģina mazināt sāpes, dodoties dušā, staigājot uz priekšu un atpakaļ, kad beidzot pēc 20 stundām piedzima viņu meitiņa, Violeta. Tas bija brīdis, kas Gustavo saviļņoja līdz asarām.

“Šis ir mūsu personīgais stāsts, bet mēs ceram, ka ar šī palīdzību mēs spēsim iedvesmot sievietes izvēlēties dabisko dzemdību veidu. Brazīlijā ir viens no augstākajiem ķeizargriezienu skaitiem pasaulē. Bieži vien sievietes to izvēlas bez nekādiem medicīniskiem iemesliem. To dara, jo vienkārši tā ir vieglāk,” atklāj Gustavo.

Nevienā dzemdību brīdī pāris nejutās ne norūpējies, ne nepatīkami satraukts par to, ka kaut kas slikts varētu atgadīties. Tāpēc viņi cer, ka šis būs kā labs piemērs sievietēm padomāt divreiz, pirms taisīt ķeizargriezienu.

pregnant pregnant2 pregnant3 pregnant4 pregnant5

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Frants</cite>

    Vai raksta autoram ir sajēga ,kas ir agonija ???

    • <cite class="fn">Tesoro</cite>

      Kā visiem normāliem mūsdienu rakstu “autoriem” vai drīzāk nezinošiem un neprasmīgiem pārtulkotājiem, sajēgas nav par lielāko daļu tā, ko “raksta”

Leave a Comment