Fui! 10 vietas tavā mājā, kuras jāšrubē cītīgāk nekā tualeti

Mošķi dzīvo visur, kur silts un mitrs!

Pajautā lielākajai daļai cilvēku, un viņi atbildēs, ka netīrākā vieta mājās ir tualete. Patiesībā šis pieņēmums ir nepareizs. Tika veikts pētījums, lai noteiktu baktēriju “karstos punktus” mājās, un rezultāti bija interesanti. Izrādās, vislielākā baktēriju koncentrācija un tādējādi netīrākā vieta mājā ir virtuve.

Lai baktērijas vairotos uz nebēdu, labvēlīgas ir mitras un siltas vietas. Ir tūkstošiem mikroskopisku, vienšūnu organismu – citiem vārdiem – baktēriju, kuras dzīvo it visur.

Gaisā, ūdenī, augsnē un arī mūsu mājās un cilvēka ķermenī. Neskaitot baktērijas, ir vīrusi, šie interesantie “objekti” atrodas uz robežas starp dzīvo un nedzīvo. Vīrusi virmo apkārt gaisā, tos var atrast ūdenī vai arī uz durvju roktura un, nonākot kontaktā ar piemērotu organismu, tie inficē pārnēsātāja šūnas.

Kaut arī lielākā daļa no šiem organismiem ir nekaitīgi, daži nav tik draudzīgi, tāpēc tu patiešām nevēlies, lai viņi uzkavējas tavās mājās. Ir tik daudzas vietas, kuras vajadzētu tīrīt daudz biežāk nekā mēs to daram patiesībā. Tālāk atradīsi vietas, kuras ir visnetīrākās tavās mājās un arī dažus padomus, kā efektīvi atbrīvoties no mikrobiem.

Lasi vēl: Kā viegli atbrīvoties no cepeškrāsns netīrumiem. Vīramātes padoms!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kuras vietas mājoklī būtu jātīra cītīgāk!

Leave a Comment