Sastāvdaļas (15 porcijām)
3 glāzes miltu
2 glāzes cukura
1/2 glāze tumšā kakao
1/2 tējkarote kanēļa
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote sodas
1 tējkarote sāls
2 lielas olas
3/4 maztauku jogurta bez piedevām
1/4 glāzes rapšu eļļas
2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
2 glāzes rīvēta cukini
Krēmam
150 ml iebiezinātā piena
1 glāze cukura
1/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
120 tumšās šokolādes
1/4 glāze sviesta, kubiņos
Lasi vēl: Dīvaina metode pret nogurumu: viss, kas jādara, ir jāpaliek zem mēles šis maisījums!
Pagatavošana
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180℃. Ierīvē formu ar sviestu.
2. Lielā bļodā sajauc pirmās septiņas sastāvdaļas. Citā bļodā sakuļ olas, jogurtu, eļļu un vaniļas ekstraktu. Ielej sauso sastāvdaļu maisījumā. Maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pieber cukini.
3. Mīklu lej cepamajā formā. Cep 25-30 minūtes vai kamēr uzspiežot nekļūst viegli atsperīga. Ļauj tortei atdzist, atstājot formiņā.
4. Krēma pagatavošanai iebiezināto pienu, cukuru un vaniļas ekstraktu ielej bļodiņā. Kuļ ar mikseri 30 sekundes. Mikroviļņu krāsnī izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pielej masu ar iebiezināto pienu. Kuļ vēl 30-45 sekundes.
5. Atdzisušo biskvītu pārlej ar krēma kārtu.
Avots: Formulalubvi.com
[…] Lasi arī: Garda šokolādes torte ar vienu ļoti dīvainu sastāvdaļu […]