Deviņi garderobes priekšmeti, kas padara tēlu lētāku. Vai tev to vajag?

Plisēti svārki līdz zemei

2

Par maz teikts, ka pašlaik modē ir nākuši midi garuma svārki. Der arī atcerēties, ka gari plisēti svārki ziemā var kļūt par nopietnu šķērsli pārvietojoties. Sapīties garajos svārkos ir ļoti viegli, bet kam gan patīk nokrist ielas vidū.

Augstpapēžu kurpes ar platformu

3

Šāds neērts kurpju modelis vizuāli liks izskatīties smagnējai jebkuras sievietes kājai, padarot to līdzīgu pakavam. Tāpēc nevajag riskēt – tu taču nevēlies izskatīties muļķīgi un neveikli.

Čemodāna tipa somas

4

Čemodāns, ko mēs, sievietes, saucam par somu, jau sen vairs nav aktuāls. Tā vietā izvēlies nelielu mesendžersomu, kurā ielikt patiešām svarīgākās lietas. Bet pārējās atstājiet mājās.

“Hohloma”

5

Apģērbi ar šādu apdruku bija modē tūkstošgades sākumā, pienācis laiks atvadīties no tās reizi par visām reizēm. Tu taču negribi izskatīties pēc Bārbijas plīša sporta tērpā ar sunīti padusē, tāpēc “hohloma” apģērbā tev nederēs.

Lasi vēl: Parasti selfiji vairs nav modē. Lūk, ar ko sāka nodarboties japāņu meitenes, lai iegūtu popularitāti

“Vecmāmiņas” lakati

6

Tu taču neesi astoņdesmitgadīga tantiņa! Tāpēc pārstāj nēsāt šādu “modernu” aksesuāru. Daudz simpātiskāk un praktiskāk izskatīsies sasieta plata šalle vai skaists lakats no angoras.

Vestes no mākslīgās kažokādas

7

Paskaidro šā apģērba praktiskumu, un, iespējams, mēs to izņemsim no saraksta. Ja tu pagaidām nevadi savu auto, kurā vienmēr ir silti, labāk iegādājies kaut ko praktiskāku.

Zeķubikses ar smieklīgu apdruku

8

Pats galvenais noteikums, ko uzsver visi modes noteicēji – vienmēr ģērbieties atbilstoši savam vecumam! Nu kur tu esi redzējusi pieklājīgu 30 gadīgu sievieti, kas staigā pa ielu zeķubiksēs ar kaķīšiem?

Ziemas cepures ar austiņām

9

Vai tev nešķiet, ka šādā tēlā tu vairāk izskaties pēc iezemieša, nevis pēc modernas meitenes, kas izprot skaistumu? Lai izskatītos efektīgi, nevajag vilkt mugurā visu, kas šodien skaitās moderns. Atrodi savu stilu un seko tam.

Avots: misstits.ru

la.lv

Leave a Comment