Kā pagatavot šos gardos un diētiskos cepumus
SASTĀVDAĻAS:
- 2 lieli nogatavojušies banāni;
- 1 glāze auzu pārslu;
- rieksti, rozīnes, sukādes, kanēlis (pēc garšas).
PAGATAVOŠANA:
- Notīri banānus, ieliec bļodiņā un kārtīgi ar dakšu saspaidi, izveidojot biezeni. Pievieno auzu pārslas, kā arī pēc vēlēšanās riekstus, rozīnes, sukādes, kanēli un vēl vienu reizi rūpīgi samaisi.
- Izveido no šīs masas cepumus un saliec tos uz cepešpannas, kas ir noklāta ar cepampapīru (ieziestu ar sviestu). Cep 180 °C 15 minūtes, bet, ja Tev ir gāzes cepeškrāsns, tad, iespējams, Tev būs nepieciešamas 20 minūtes.
Šī recepte ir tik vienkārša, bet cepumi ir bezgala gardi gan silti, gan atdzisuši!
Iesaki šo vienkāršo auzu pārslu – banānu cepumu recepti arī saviem draugiem, jo viņi noteikti būs sajūsmā!