Gatavot vēl nekad nav bijis tik vienkārši – neticami gardi cepumi no auzu pārslām un banāniem

Kā pagatavot šos gardos un diētiskos cepumus

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 lieli nogatavojušies banāni;
  • 1 glāze auzu pārslu;
  • rieksti, rozīnes, sukādes, kanēlis (pēc garšas).

PAGATAVOŠANA:

  1. Notīri banānus, ieliec bļodiņā un kārtīgi ar dakšu saspaidi, izveidojot biezeni. Pievieno auzu pārslas, kā arī pēc vēlēšanās riekstus, rozīnes, sukādes, kanēli un vēl vienu reizi rūpīgi samaisi.
  2. Izveido no šīs masas cepumus un saliec tos uz cepešpannas, kas ir noklāta ar cepampapīru (ieziestu ar sviestu). Cep 180 °C 15 minūtes, bet, ja Tev ir gāzes cepeškrāsns, tad, iespējams, Tev būs nepieciešamas 20 minūtes.

Šī recepte ir tik vienkārša, bet cepumi ir bezgala gardi gan silti, gan atdzisuši!

Iesaki šo vienkāršo auzu pārslu – banānu cepumu recepti arī saviem draugiem, jo viņi noteikti būs sajūsmā!

 

 

Leave a Comment