Ģimenes dzīves horoskops sievietēm un vīriešiem

AUNS

Sieviete-Auns ļoti ātri iemīlas, taču tikpat ātri arī viņas jūtas var arī atdzist. Tikai tādā gadījumā, ja viņa iemīlas pa īstam, tas ir uz visu mūžu. Viņa ir uzticama partnere. Ļoti ambicioza, taču uz galveno lomu ģimenes dzīvē nepretendē, virza uz panākumiem savu izredzēto.

Pie vīriešiem-Auniem gudrība atnāk tikai ap trīsdesmit gadu vecumu. Viņi ir ļoti izskatīgi un viņiem piemīt ļoti labas komunikācijas prasmes. Ģimenes dzīvē viņi savu izredzēto noliek uz īsta goda pjedestāla, ļoti reti kritizējot savas mīļotās sievietes rīcību.

VĒRSIS

Sievietei-Vērsim ir visnotaļ viegls raksturs, tomēr arī visnotaļ praktisks. Viņa ar prieku rūpēsies par savu vīrieti un sniegs viņam mājīguma sajūtu, taču kaut ko gribēs arī pretī – materiālu labumu vai morālu baudījumu.

Vīrietim-Vērsim  laulība – tas ir kaut kas īpašs. Vērši ir ļoti labi un uzticami vīri. Ja sievietei nav laika noņemties ar mājas rūpēm, to ar prieku uzņemsies vīrietis-Vērsis. Vīrieši-Vērši reti kad runā par to, ko domā, kā rezultātā viņi ir visnotaļ aizdomīgi.

DVĪŅI

Sieviete-Dvīņi, pirmkārt, ir ļoti radoša. Laulībā viņa pirmajā vietā nostādīs sevi un tikai pēc tam sadzīves problēmas. Nedaudz apslāpēt savas emocijas viņa var tikai savu bērnu dēļ.

Vīrietis-Dvīņi mīlestību uztver kā spēli. Viņiem ir ļoti attīstīts intelekts, kā arī viņi ir mazliet jūtīgi. Paflirtēt viņiem patīk, tomēr dara viņi to reti, jo negrib sagraut savu reputāciju. Necieš to, ka sieviete viņam “piekasās” par kaut ko.

VĒZIS

Sieviete-Vēzis ir ideāla māte un uzticama sieva. Bērnus viņa mīl daudz vairāk par savu vīru. Viņa mīl un prot pareizi uzturēt saimniecību. Gultā viņa ir ļoti kaislīga mīļākā. Mēdz būt ļoti greizsirdīgas un privātīpašnieciskas.

Vīrieša-Vēža dzīve bez mīlestības ir bezjēdzīga. Laulībā viņš pilnībā atdodas jūtām un kaislei. Garastāvokļa cilvēki, kas bieži vien ir raksturīgi arī viņu sievām.

LAUVA

Sieviete-Lauva ir apveltīta ar ļoti kaislīgu dabu. Ārēji viņas ir bezgala pievilcīgas, ar ko tad arī piesaista vīriešus. No viņām sanāk lieliskas saimnieces, taču ņemiet vērā to, ka viņas pastāvīgi prasa uzmanību. Patīk nauda.

Vīrietis-Lauva – romantiķis, kas sagaida to, ka viņa sieva viņu pielūgs un dievinās. Ļoti dāsns. Periodiski saņemsiet dažādus nieciņus. Bezgala greizsirdīgu un nedaudz sentimentāli.

Lasi vēl: Lūk, ko laulību līnija var pastāstīt par tavu privāto dzīvi

JAUNAVA

Sievietē-Jaunavā prāts dominē pār sajūtām, kas bieži vien noved pie ļoti laba dzīves scenārija. Jaunavu vīriem vajadzētu būt gataviem saskarties periodisku viņu garastāvokļa maiņu.

Vīrietim-Jaunavai piemīt visnotaļ pretrunīga daba. Vienaldzība šajā vīrietī apvienojas ar sentimentalitāti. Baidās no kritikas un dievina savu sievu. Ģimenei atdodas pilnībā.

SVARI

Sieviete-Svari mīl, kad viņu slavē. Ja ģimenes dzīvē jūs veltīsiet viņai nepietiekami daudz uzmanības, varat saskarties ar depresiju no viņas puses. Greizsirdīgas. Liek uzsvaru uz sadzīves lietām un tikai pēc tam uz mīlestību.

Vīrieši-Svari ir vismīlošākie un uzticamākie vīri. Viņi ir bezgala laimīgi, kad viņu mīļotā sieviete novērtē viņu jūtas. Pret sevi ir ļoti prasīgi, tāpēc diez vai jums nāksies saskarties ar to, ka pa visu dzīvokli būs izmētātas viņa netīrās zeķes.

SKORPIONS

Sievietei-Skorpions nepatīk vienveidība. Viņai piemīt kaislīga un ļoti jutekliska daba. Krāpšanu nekad nepiedos, taču pašas bieži vien aiziet pa kreisi. Bērnus viņas uztver kā mīlestības turpinājumu.

Vīrietis-Skorpions ir apveltīts ar ļoti seksuālu raksturu. Viņš ir ļoti valdonīgs, taču ja mīl pa īstam, tad atdosies šīm jūtām pilnībā. Savas sievas un bērnu dēļ ir gatavs upurēt pats savas intereses.

STRĒLNIEKS

Sieviete-Strēlnieks ir ļoti neromantiska būtne. Pirmkārt, viņa ir viesmīlīga saimniece un labs draugs. Ciena savu personīgo telpu.

Vīrietis-Strēlnieks ir ļoti labsirdīgs un sabiedrisks. Pret savu sievieti ir ļoti patiess, taču ģimenes dzīvi pirmajā vietā liek ļoti reti. No savas partneres var prasīt zināmu brīvību.

MEŽĀZIS

Sieviete-Mežāzis cenšas sev izvēlēties ļoti ietekmīgu un praktisku vīrieti. Kritiku praktiski nepanes. Mājas var pārvērst par sava veida kulta vietu, kas kalpo kā pierādījums viņu mīlestībai.

Vīrietis-Mežāzis necieš vientulību. Ģimenes dzīvē vienmēr tieksies būt līderis. Daudz runāt nemīl, savas jūtas pierāda ar rīcību. Savu mīlestību sadala vienādās daļās starp bērniem un sievu.

ŪDENSVĪRS

Sievietei-Ūdensvīrs ir ļoti augstas prasības pret savu izredzēto, jo viņa augstu vērtē materiālo labklājību. Labas saimnieces un mīlošas mātes. Nav aizdomīgas, taču krāpšanu nepiedos.

Vīrietis-Ūdensvīrs bieži vien ir izteikts ideālists. Praktiski nav greizsirdīgs un mierīgi spēj iziet uz kompromisiem. No savas sievas prasa nodalīt intereses. Pret mīlestību izturas kā pret kaut ko pavisam parastu.

ZIVIS

Sieviete-Zivis ļoti labi izprot sava vīra vēlmes. Viņa prot glaimot, bieži vien savu personīgu mērķu labad var arī savu izredzēto apmuļķot. Ļoti augstu vērtē mieru un mīļoto cilvēku laimi.

Vīrietis-Zivis ir ļoti kaislīgs un prasīgs. Savu sievu pilnīgi noteikti mīl un lolo. Nemīl komandēt. Pret mīļoto sievieti attiecas kā pret partneri. Reizēm ļoti neizlēmīgs. Lieliski vīri un tēvi.

Leave a Comment