“Glabāt nevar izmest”: ko darīt ar dāvanu, kas jums nepatika

Nepiemērotas dāvanas

Šāda veida dāvanas visbiežāk ir no kategorijas “lai tikai nenāktu ar tukšām rokām”. Bezgalīgas figūriņas, bezjēdzīgi sīkumi, glāzes, sveces, smieklīgas figūriņas, kas piegružo telpu. Šādas dāvanas, kā likums, gribas izmest un aizmirst par tām uz visiem laikiem.

Jūs varat pieņemt šādu dāvanu, atbrīvojoties no tās pēc saviem ieskatiem, un, lai nejustu viltus kaunu, jums vajadzētu iepazīties ar dažiem noteikumiem. Tie palīdzēs atbrīvoties no vainas apziņas un viegli izmest no mājām un dzīves nepatīkamās lietas.

1. Svarīgi atcerēties, ka pateikt “nē” reizēm ir nepieciešams, un nav par ko kaunēties. Atteikšanās no dāvanas ir jūsu robežu un personīgās telpas aizsardzība.

2. Neviens nedrīkst pieņemt dāvanas no visiem, un tas arī tiek uzskatīts par normu. Nav likumu, kas uzliktu par pienākumu pieņemt dāvanu, ja tā nav vajadzīga vai nepatīk.

3. Nav jēgas justies vainīgam par atteikšanos no dāvanas, un šāda taktika nepavisam nedod tiesības citiem runāt par sliktām manierēm vai sliktu raksturu.

4. Pieņemot dāvanu, nemaz nav nepieciešams piekrist izsludinātajiem nosacījumiem un ļauties dāvinātāja manipulācijām.

Lasi arī: Vecmāmiņa man iemācīja, kas jādara katrai sievietei, es visu daru pēc saraksta

5.  Dažreiz pat dāvana no mīļotā cilvēka, kas izgatavota no tīras sirds, var nenākt par labu. Taču svarīgi atcerēties, ka dāvanas vērtība ir patīkamās emocijās. Vīrietis gribēja tevi iepriecināt, nevis tev kaut ko uzspiest. Tāpēc pasaki paldies viņam par uzmanību, bet neglabājiet mājās dāvanu, kas jums nebija piemērota.

Dāvanas var būt bez ļauna nolūka, taču tas nenozīmē, ka jums ir jāpārvērš jūsu mājoklis par nederīgu lietu noliktavu. Šādi priekšmeti piegruž telpu un galu galā spēlē ļaunu lomu. Tāpat neatstājiet mājās lietas, ko dāvinājuši nepatīkami cilvēki. Tie var kļūt par negatīvas enerģijas avotiem, kas sagādā nepatikšanas visiem ģimenes locekļiem.

Leave a Comment