“Glabāt nevar izmest”: ko darīt ar dāvanu, kas jums nepatika

Dažkārt mums tiek pasniegtas dāvanas, kas nemaz neizraisa pozitīvas emocijas. Bioenerģijas jomas speciālisti iesaka rūpīgi pārdomāt dāvanas, kā arī izvēlēties pareizo taktiku, lai dāvana nesagādātu nepatikšanas.

Dāvanas, lai kādas tās arī būtu, savu lomu spēlē tikai dāvināšanas brīdī un pēc tam kļūst par īpašumu, ar kuru var rīkoties pēc saviem ieskatiem. Eksperti iesaka iepazīties ar to, kā pareizi pieņemt dāvanas, lai tās nesāktu piemeklēt nepatikšanas, kā arī iemācīties nejust kaunu, kad dāvanma nemaz nepatīk.

Dāvanas ar slēptiem motīviem

Dažkārt saņemam dāvanas, kas uzliek par pienākumu izpildīt dāvinātāja nosacījumus, un  tādas lietas noteikti nesagādās prieku. Tās vispār var nepieņemt, lai atbrīvotos no uzliktās manipulācijas. Citi taktiski atsakās no šādām dāvanām, darot to nevis publiski, bet privāti. Kā attaisnojumu varat godīgi pateikt, ka nevēlaties uzņemties pienākumu, vai nākt klajā ar patiesu stāstu par alerģijām vai citām problēmām, kas traucē pieņemt dāvanu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada janvārī

Uzspiestās dāvanas, ja nebija iespējams no tām atteikties, nedrīkst atstāt mājās, lai nepiedzīvotu nepatīkamas emocijas. Šādas lietas var dāvināt no jauna ar tīru sirdsapziņu vai pat izmest, ja dāvanai nav nekādas vērtības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment