Gorilla, kas atsakās palaist vaļā savu mirušo mazuli – aizkustinoši foto

Šobrīd internetā izplatās sirdi lauzošas fotogrāfijas, kurās redzams, kā Gorilla Šīra nespēj pieņemt sava bērniņa zaudējumu. Šīs fotogrāfijas ir aizķērušas ļoti daudz sirdis visā pasaulē.

Kopš brīža, kad nomira Šīras meita, viņa vienkārši nevar pateikt ardievas. Šīra pat ir redzēta, turot rokās mirušo mazulīti un šūpojot to. Viņa pat iet gulēt, turot savu nedzīvo bērniņu, un katru rītu cenšas viņu pamodināt.

2

Līdz šim mazuļa Nā*e zoodārza uzraugiem ir mistērija, jo Šīra par bērniņu ir rūpējusies pareizi. “Vēl nesen bērniņam viss bija kārtībā, bet pēcpusdienā viņa pēkšņi nomira. Mums šobrīd nav ne mazākās jausmas, kādēļ tā ir noticis,” saka zoodārza direktors Manfrēds Niekišs. Viņš turpina: “Šīrai vajag laiku un atstarpi no visa, lai viņa spētu samierināties ar zaudējumu.”

3

Kad Šīra būs gatava atvadīties no bērniņa, zoodārza darbinieki veiks autopsiju, lai noskaidrotu Nā*es cēloni. Diemžēl šis jau ir otrais bērniņš, kuru Šīra ir pazaudējusi laikā, kamēr viņa ir atradusies zoodārzā. Tāpat viņai nācās noskatīties uz sava sešus mēnešus vecā dēla nāvi, un arī tad viņa nebija spējīga samierināties ar zaudējumu.

Avots: www.womansday.com  

Leave a Comment