Grima īpatnības katrai acu krāsai

Grima īpatnības zaļām acīm

Zaļacainām skaistulēm ideāli piestāvēs bēšīgi, terakota, persika, brūni, lillā, ceriņkrāsas, rozā, plūmju un olīvkrāsas ēnu toņi.

Lai vizuāli atvērtu skatienu, uzklājiet plūmju  vai lillā ēnas, izgaismojot iekšējos acu kaktiņus. Olīvkrāsas un tumši brūnas ēnas piedod zaļām acīm spilgtumu un izteiksmību.

2

Smokey eyes ar šokolādes un tumšas olīvkrāsas ēnu izmantošanu-optimāls variants vakara grimam. Bāzes krāsas pamatā izmato persika, gaiši bēšas vai gaiši brūnas ēnas. Iekšējos acu kaktiņus izcel ar kontrasta brūnu, tumši pelēku vai lillā.

Centies neizmantot pelēkos toņus-tie padara skatienu drūmu, bet acu krāsu ne tik spilgtu. Melnā  Acu zīmuļa līnija palīdzēs noslēgt tēlu , padarot skatienu jūtīgu un seksuālu.

Grima īpatnības zilām acīm

3

Zilas acu krāsas īpašnieces var izmantot par pamatu bāzes toņiem bēšīgas, balti zeltainas un balti lillā ēnas. Piešķirt skatienam noslēpumainu dziļumu palīdzēs rozā krāsa un visas tās nokrāsas.

Padarīt zilas acis par daudz izteiksmīgākām var ar zilu ēnu vai zila zīmuļa palīdzību.

Vakara grims izskatīsies seksuālāk un košāk, ja uzzīmēs uz plakstiņiem līnijas ar melna lainera palīdzību. Jo tumšāka krāsa, jo izteiksmīgāk izskatīsies zilas acis.

Zilacainām skaistulēm ar gaišu ādu labāk neizmantot grimā koši zilas ēnas. Tās saplūdīs ar acu dabīgo krāsu un padarīs skatienu nogurušu. Tāpat nerekomendē krāsot uz plakstiņiem brūnās ēnas.  Tās rada saraudātu un mazliet piepampušu acu iespaidu.

Grima īpatnības pelēkām acīm

4

Meitenēm, kuras daba apveltījusi ar pelēku acu krāsu, neizsakāmi paveicies, jo grimā viņas var izmantot praktiski visas krāsas. Tikai vērts izvairīties no toņiem, kas var saplūst ar pelēkām acīm un padarīt tās nespožas un neizteiksmīgas. Lai acis neizskatītos miegainas vai nedzīvas, labāk nekrāsot pelēkas vai gaiši zilas ēnas. Dienas grimam vēlams izmantot melnas vai tumši brūnas krāsas acu zīmuli. Ja pareizi uzkrāso acu kontūru, tās var padarīt vizuāli lielākas.

Lai pelēkas acis izskatītos mazliet zaļganas vai zilganas, nepieciešams uzklāt uz plakstiņiem tādu krāsu ēnas, kādas gribētu piešķirt savām acīm.

Grima īpatnības brūnām acīm

5

Brūnacainām meitenēm vērts pievērst uzmanību zelta un bronzas acu ēnu krāsai. Tās piešķirs acīm spīdumu un pasvītros īpašnieču šarmu.

Piestāvošas grima krāsu paletes izvēle atkarīga arī no sejas ādas krāsas. Meitenēm ar gaišu ādu labāk krāsot acis ar gaišām ēnām- zaļas vai zilas krāsas toņiem. Tumšādainām brūnacainām skaistulēm vērts dot priekšroku daudz tumšākām ēnām. Tās vizuāli palielinās acis un padarīs daudz izteiksmīgākas.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment