Gripas horoskops. Kāpēc saslimst un kā atveseļojas katrā zodiaka zīmē dzimušie?

Auns

Auni jebkuru vīrusu parasti saķer straujāk nekā pārējo zodiaka zīmju pārstāvji. Sli**bas gaita viņiem parasti mēdz būt diezgan krasa – ar augstu ķermeņa temperatūru. Taču, pateicoties savai izturībai un pozitīvajam noskaņojumam, Auni visai ātri ar to tiek galā. Taču ir viens mīnuss – Auni ir ļoti kustīgi, tāpēc viņus ir grūti pierunāt ievērot gultas režīmu. Ja nu tomēr izdodas, viņi tik un tā atradīs desmitiem pamatotu un nepamatotu iemeslu, lai šo piespiedu atrašanos horizontālā stāvoklī varētu neievērot.

Vērsis

Atšķirībā no sava zodiakālā kaimiņa Vērsis, sajuties nevesels, tūlīt pat lien zem segas. Ār*ta norādījumus viņš uztver ļoti nopietni un godprātīgi tos arī ievēro: burtiski pēc pulksteņa dzer zāles, taisa inhalācijas, skalo kaklu. Ja ieilgusī slimošana sāk apdraudēt maciņa turpmāko saturu, Vērši, lai tikai agrāk vārētu atsākt strādāt, ir gatavi nekavējoties ķerties pie pašām konstruktīvākajām ārstēšanas metodēm.

Dvīņi

Gripas gadījumā savas vieglprātīgās attieksmes dēļ jau pašā Sli**bas sākumposmā ātri iemanto sarežģījumus: akūtu bronhītu vai pat plaušu karsoni. Neraugoties uz visiem ierobežojumiem, šīs zīmes pārstāvji, klepojot un šķaudot uz visām pusēm, nepārtraukti tiecas pēc verbāliem kontaktiem, un diez vai tuviniekiem izdosies izvairīties no saskarsmes ar vīrusu.

Vēzis

Vēzis sava aizdomīguma un paaugstinātās jutības dēļ var saslimt tikai no tā, ka apkārtējie apspriež, kā un cik nopietni viņi slimojuši ar gripu. Ja Vēzis tiešām saslimst, viņš kļūst nomākts. Šo drūmumu var kliedēt, tikai pasniedzot gultā kādu no viņa mīļākajiem ēdieniem, ieslēdzot vieglu mierīgu mūziku un pieklusinot gaismu. Lai pieveiktu slimību, šīs zīmes pārstāvjiem ļoti nepieciešams tuvinieku morāls atbalsts.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie parasti ir ļoti norūpējušies par gaidāmās epidēmijas profilaksi un absolūti nevēlas, lai Sli**ba tos pārsteigtu nesagatavotus. Lauva nevēlas būt vājš un bezpalīdzīgs. Ja vīrusam tomēr izdodas viņu piespiest ieslēgties četrās sienās, Lauva turas, kā jau visu zvēru valdniekam pienākas – lepni, bet bez dramatisma elementiem: “Nelaikā esmu saslimis, cik slikti, ka nākas atlikt darbus!”

 

Lasi vēl: Lieto šos produktus, lai pasargātu sevi no gripas un citām slimībām

 

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ar gripu cīnās diezgan pašaizliedzīgi un ļoti centīgi (reizēm pat pārāk) izpilda visus ārsta norādījumus. Sli**bas laikā Jaunava strikti seko režīmam un cenšas ievērot diētu. Vairumā gadījumu šīs zīmes pārstāvji tomēr priekšroku dod homeopātijai un ārstniecības augiem. Turklāt Jaunavai nebūs par grūtu vērsties pie kāda cita speciālista, ja ar pirmā ārsta ieteikumiem to vai citu iemeslu dēļ nebūs apmierināta.

Svari

Svari ļoti viegli un ātri saķer vīrusu gan veikalos vai transportā, gan darbā no kāda kolēģa, kurš pašaizliedzīgi turpina strādāt. Taču atšķirībā no izturīgā darbabiedra Svarus gripa burtiski nogāž no kājām, liekot ciest no asām sāpēm jostasvietā vai vēdera lejasdaļā, kas ir nieru koliku vai cistīta sākumstadijas simptomi. Tas viss var beigties arī ar ātrās neatliekamās palīdzības izsaukumu un došanos uz Slim**cu.

Skorpions

Skorpions jau pēc savas dabiskās izcelsmes ir izturīgs un ļoti dzīvotspējīgs un atšķirībā no citām infekcijām ar gripu slimo kā viens no pēdējiem gan darbā, gan ģimenē. Taču tikpat labi gripas vīruss var viņu vispār neskart.

Strēlnieks

Strēlnieks parasti cenšas izstaigāt gripu, taču šādai neapdomīgai rīcībai dažkārt ir nopietnas sekas. Taču viņš par tām nedomā, jo viņa galva ir pārpilna ar citām lietām: viņam taču ir tik daudz neatliekamu tikšanos, tik daudz steidzamu darbu. Interesanti arī tas – ja iekrīt pāris brīvu dienu, Strēlnieks ātri un veiksmīgi tiek galā ar slimību, jo vairāk laika tai veltīt nu nekādi nevar atļauties…

Mežāzis

Mežāzim kā nevienam citam zodiaka zīmes pārstāvim Sli**bas laikā ļoti nepieciešamas optimistiskas prognozes. Viņam jābūt simtprocentīgi pārliecinātam, ka ieteiktie ārstniecības līdzekļi un procedūras ir tieši tas, kas konkrētajā gadījumā tiešām nepieciešams.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs gandrīz vai ar grūtībām atceras to brīdi, kad pēdējo reizi bijis laukā uz ielas, jo – kolīdz izgājis, tūlīt arī saķēris gripas vīrusu. Sli**ba viņu nomāc, tā ir kā milzīgs apgrūtinājums. Tādēļ, lai iespējami ātrāk tiktu uz kājām, Ūdensvīrs ir gatavs izmēģināt itin visas (gan pašas jaunākas, gan senākās) ārstēšanas metodes.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgi tas, ka viņiem piemīt nosliece radušos situāciju dramatizēt un akcentēt visas savas drūmās aizdomas. Vairumā gadījumu viņi Sli**bas laikā vēlas saņemt apkārtējo cilvēku izpratni un līdzjūtību, jo Zivīm patīk, ka tās pažēlo.

la.lv

Leave a Comment