Harmoniska dizaina noslēpumi: kā padarīt enerģiju mājās pozitīvu

Izvēlieties pareizās mēbeles

Ja vēlaties, lai enerģija jūsu mājās būtu sabalansēta, jums ir jāizvēlas atbilstošas ​​mēbeles. Ja jums ir mazs dzīvoklis un maz vietas, tad nevajadzētu izmantot apjomīgas mēbeles, jo tās ienesīs jūsu mājā zināmu disonansi. Šeit drīzāk ir nepieciešama minimālisma pieeja.

Ja māja ir liela un plaša, un tajā ir daudz vietas, tad jums būs pilnīga izvēles brīvība – jūs varat visu sakārtot ar lielām mēbelēm, vai arī varat izvēlēties opciju ar maziem galdiņiem, krēsliem un gultām, bet šajā gadījumā jums būs jāizmanto vairāk aksesuāru – gleznas, lampas, figūriņas un daudz kas cits.

Neaizmirstiet par augiem un dzīvniekiem

Augiem jābūt jebkurā mājā. Viņu neticamā jauda palīdzēs harmonizēt telpu. Augi var darboties kā enerģijas filtri, kā arī pozitīvās enerģijas avoti.

To lielā priekšrocība ir tā, ka lielākoties tie rada universālu Qi enerģiju, neatsaucoties uz Iņ vai Jaņ.

Lasi vēl: Šīs skaistās ziemcietes jāstāda augustā. Tagad ir īstais laiks padomāt par to, kāda izskatīsies puķu dobe nākamajā pavasarī

Kas attiecas uz dzīvniekiem, tad no ezotērikas un bioenerģijas viedokļa to lomu ir ļoti grūti pārvērtēt. Fen šui arī dzīvnieki ir svarīgi, taču ne tik daudz kā augi.

Mājā ir lietderīgi turēt zivis, bruņurupuci, papagaili un gliemežus. Kaķi un suņi ir universāls risinājums. Šie dzīvnieki stabilizē enerģijas plūsmas un var darboties kā negatīvās enerģijas attīrītāji.

Spoguļi arī ir svarīgi

Spogulis ir spēcīgs enerģijas avots, tāpēc jūsu mājās ir jābūt vismaz vienam lielam spogulim. Nav svarīgi, kas tas būs – pārnēsājams uz grīdas vai sienas.

Vissvarīgākais ir neaizmirst par noteiktiem piesardzības pasākumiem. Nekad nenovietojiet spoguli pretī gultai, citam spogulim vai ārdurvīm.

Visbeidzot, eksperti atgādina, ka svarīgi ir laikus un pareizi uzkopt savu māju, lai pozitīvā enerģija to nepamestu. Mēs iesakām arī izlasīt padomus, kā pareizi pārkārtot mēbeles , jo arī tas ir ārkārtīgi svarīgi.

Leave a Comment