Havaju salas grib tev maksāt 53 000 eiro, lai tu strādātu paradīzē – kāpēc?

Atvaļinājumi vienmēr ir brīnišķīgi, tomēr katram no tiem ir mīnuss – tie beidzas. Dažbrīd šādās situācijās mēs sākam pārdomāt savas dzīves izvēles un domājam, kādēļ es vispār pametu šo vietu?

Ir daudz iemeslu, kādēļ jāatgriežas mājās, un darbs ir viens no šiem iemesliem. Rēķini paši sevi neapmaksā. Bet, ko tu teiktu, ja mēs teiktu, ka tu vari dzīvot paradīzē un tajā pašā laikā pelnīt? Ja tas izklausās interesanti, turpini lasīt.

7

Havaju salas šobrīd piedzīvo skolotāju skaita samazināšanos, un tagad ir atbrīvojušās 1600 vakances uz skolotaju amatiem. Lielākais izaicinājums? Atrast skolotājus, kuri patiešām taisās palikt Havaju salās. Korijs Rosenlī, Havaju salu skolotāju asociācijas prezidents, skaidro:

“Havaju salām ir lielākais skolotāju apgrozījums. Skolotāji saka: “Es nevaru šeit dzīvot,” tādēļ viņi aizbrauc, un mums ir jāatgriežas posmā, kad meklējam jaunus strādāt-gribētājus. Šis aplis tikai atkārtojas un atkārtojas.” 

Mēs neesam īsti pārliecināti, kādēļ lai kāds negribētu dzīvot Havaju salās, bet mēs zinām, ka tas citiem nozīmē lielākas iespējas. 

6

Par šī darba pieņemšanu parastajai skolotāja algai, kas ir 56 000 dolāri (47 000 eiro), tiek pievienoti vēl 6 000 dolāru (5 000 eiro) kā bonuss. Tas attiecas uz skolotājiem, kuri ir gatavi pasniegt speciālo izglītību, matemātiku un vēsturi.

Iespējams, ka kādam šī iespēja šķiet saistoša!

Avots: goodhousekeeping.com

Leave a Comment