Horoskopi 18.aprīlim – saņemies un nepasaki ko lieku

Jaunava
Ja kāds tevi šodien kaitinās, tu reaģēsi veidā, kas dažus cilvēkus varētu pārsteigt – un dažus pat nobiedēt! Jā, protams, tu rītdien, kad būsi nomierinājies, to nožēlosi, bet dažreiz ir labi arī sadusmoties. Tagad vismaz visi zinās, ka tevi nav ieteicams provocēt.

Svari
Centies nekļūt aizkaitināts, ja kāds, uz kura atbalstu tu paļaujies, šodien kaut kādā veidā nostājas pret tevi. Viņiem ir tiesības uz savu skatījumu un viedokli, un, ja viņi tev nepiekrīt, tas ir tikai labi, ka to pasaka. Varbūt tev vajadzētu ieklausīties.

Skorpions
Turpmāko dienu laikā tev var būt grūtības koncentrēties – šobrīd notiek tik daudz lietu, ka ir grūti ilgāku laika posmu koncentrēties tikai uz vienu. Neuztraucies – tavs prāts jau pirmdien atkal būs ass kā žilete.

Strēlnieks
Cerams, ka tu izbaudi vairāku uzdevumu darīšanu vienlaicīgi, jo pienākumi tev šodien liks skraidīt visos virzienos. Taču neļauj tam aiziet tik tālu, ka sāc zaudēt nojausmu, ko jau esi paveicis un kas tev vēl ir jādara.

Mežāzis
Tu esi izpratis pārāk daudz lietu, pārāk daudzas situācijas, un tas šoreiz nav veselīgi. Padari par savu šodienas mērķi – domāt un analizēt un vienkārši doties līdz ar plūsmu. Tas tev var būt neierasti, bet šajā situācijā tas noteikti ir vislabākais piegājiens.

Ūdensvīrs
Tev var būt visas tiesības būt dusmīgam uz kādu, kurš tevi ir pievīlis, bet neaizej par tālu. Vissvarīgākais ir tas, ka tev ir reputācija kā taisnīgam un loģiski domājošam cilvēkam – neriskē to zaudēt kaut kā nenozīmīga dēļ.

Lasi arī: Žannas Friskes dēlam jau 7 gadi. Kā viņš izskatās tagad?

Zivis
Turpmāko 24 stundu laikā mazās lietas būs tās, kuras tevi noskaņos negatīvi. Citi var apgalvot, ka tu reaģē pārāk asi un varbūt tā arī ir, bet tev ir visas tiesības kļūt aizkaitinātam. Mazās lietas ir tās, kurām ir nozīme, jo tās veido lielās lietas. Pamatiem ir jābūt izturīgiem.

Leave a Comment